yavuzk123 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

ekran kartını dogru takmısmıyım ??

2. Y

Laptop Isınma Sorunu

Resimde olan ozellikli leptobum var is leptobu asla kasmiyor ama. minecraft gibi basit bir oyuna girdigim gibi 1 dk gecmeden deli gibi isiniyor. fan calisiyor mu anlamiyorum normalde asla isinmiyor fan asiri sessiz salisiyor galiba isinmasin diye ne yapabilirim ne alabilirim...
  3. Y

47 bin tl alinir mi ekran karti iyi mi kotu mu

bunu alsam o kadar kotumu iyi mi? ortam
  4. Y

almaya deger ii kazik yer miyim
  5. Y

RTX 4070 TI ve 12 gb yazdigi icin iyi oldugunu dusunuyorum hatalimiyim iyi mi? kotumu ve bu
  6. Y

gamegaraj guvenilir mi neden

bilgisayar almayi dusunuyorum da guvenilir mi ve neden ulk defa goruyorum boylr bir site tks
  7. Y

53 bin tl eder mi? degistirmemi onerdiginiz var mi

birlestirmeyi nasil yapacagimi bilmiyorum ama
  8. Y

ciddi almayi dusunuyorum
  9. Y

53 bin tl eder mi? degistirmemi onerdiginiz var mi lutfen yaziniz
  10. Y

ssd & sabit disk lutfen yardim

1- SSD 1TB ALDIM VE pc extra Sabit Disk almama gerek var mi ????? ve 2- Logitech Pro X 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklık aldim ve bilgisayar topluyorum. extra Asus Xonar AE 7.1 PCI Express Oyuncu Ses Kartı almama gerek var mi almadan calisir mi kardesime bilgisayar diziyorum...
  11. Y

RTX 4070-12gb --- 21.402,58TL velirir mi ???

ne almami oneriyor sun
  12. Y

RTX 4070-12gb --- 21.402,58TL velirir mi ???

GIGABYTE GeForce RTX 4070 AERO OC 12GB GDDR6X DLSS 3 192 Bit Ekran Kartı alcamda 21.402,58 tl velir mi veya onerininz
  13. Y

toplama bilgisayarda Sabit Disk ve Ses Kartı almama gerek var mi??

Sabit Disk ve Ses Kartı koymama gerek var mi acaba. yanlis anlasir masin bilmiyorum da gerekli mi degil mi . gerekli ise neden
  14. Y

68.411,91 TL Bütçeye Sistem Toplama

bilmiyorum toplama pc diye tikladim onlarinda en ustu oydu secebilcegim anlamadigim icin buraya yazdim
Geri