Arkadaşlarla 3 kişi son sürümde minecrafta başlayacağız, isteyenin istediği zaman girebileceği 7/24 açık bir server istiyoruz. Realm almayı düşündük ama onda dünya 5gb'dan büyük olmuyor ve ilerde yetmeyebilir çünkü bayağı uzun süre devam etmeyi düşünüyoruz. Fiyatı 3 e böleceğiz.
Son 3 gündür Gta online a vpn dışında giremiyorum social club a bağlanmıyor. Aynı şekilde telefonda çeşitli oyunlar oynarken wifi ile girerken hata veriyor mobil veriyle girebiliyorum sadece. Biraz araştırmayı denedim ama hiç bir şey bulamadım.
valla ben dün denedigimde yine olmamisti belki yeter be diyip kapattiktan sonra gelmistir bugun bi deneyecem. Bide destege yazmistim ordan da 2 tane cozum geldi onlari da denerim. Umarım olur ya :D
gtayi acinca ustten "you have been signed out of rockstar games social club" diyor ben de yanlislikla cikmisimdir diye social club a baktim gercekten cikmistim. Girdim social cluba gta ya girdim yine ayni hatayi aldim social club a tekrar baktığımda yine çıkmıştı oyunu oynayamiyorum nasil...
Belli bir siralamasi var mi bilmiyorum ama en iyisi cocaine diyorlar ondan sonra en iyileri hangileri belli bir sıralaması varsa soyleyebilir misiniz ?