YavuzK267 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri Minecraft için server kiralama önerisi

Aternos istemiyoruz
  2. Y

Öneri Minecraft için server kiralama önerisi

Arkadaşlarla 3 kişi son sürümde minecrafta başlayacağız, isteyenin istediği zaman girebileceği 7/24 açık bir server istiyoruz. Realm almayı düşündük ama onda dünya 5gb'dan büyük olmuyor ve ilerde yetmeyebilir çünkü bayağı uzun süre devam etmeyi düşünüyoruz. Fiyatı 3 e böleceğiz.
  3. Y

CS:GO Bot Eklerken "oturumdan atıldı"

Takıma bot ekleyeceğim ama komudu yazdığımda bot eklenmiyor ve sohbette "Oyuncu ayrıldı(oturumdan atıldı)" tarzı bir şey yazıyor.
  4. Y

İnternet kaynaklı nedenlerle oyunlara giriş yapamıyorum

Son 3 gündür Gta online a vpn dışında giremiyorum social club a bağlanmıyor. Aynı şekilde telefonda çeşitli oyunlar oynarken wifi ile girerken hata veriyor mobil veriyle girebiliyorum sadece. Biraz araştırmayı denedim ama hiç bir şey bulamadım.
  5. Y

GTA "you have been signed out..." hatası

olmadi cildiricam yaa offf :(
  6. Y

yok yine olmuyor cildiricam
  7. Y

valla ben dün denedigimde yine olmamisti belki yeter be diyip kapattiktan sonra gelmistir bugun bi deneyecem. Bide destege yazmistim ordan da 2 tane cozum geldi onlari da denerim. Umarım olur ya :D
  8. Y

ben daha denemedim ama oyleyse epic kaynakli olabilir evet.
  9. Y

sorunlarımız ayni tekrar deneyince girebildin mi ? Bir cozum bulursan bana da soyler misin ?
  10. Y

daha denemedim canlı dersteyim 3 gibi deneyeceğim.
  11. Y

evet 1606336274 t turkce yama mod vb. hicbir sey yok videoyu deneyeceğim teşekkürler :)
  12. Y

gtayi acinca ustten "you have been signed out of rockstar games social club" diyor ben de yanlislikla cikmisimdir diye social club a baktim gercekten cikmistim. Girdim social cluba gta ya girdim yine ayni hatayi aldim social club a tekrar baktığımda yine çıkmıştı oyunu oynayamiyorum nasil...
  13. Y

Gta online en çok kazandiran mc businessları ?

Ne olmuş burda yahu ama cevap yok :D
  14. Y

ooo nasıl kastın ?
  15. Y

Belli bir siralamasi var mi bilmiyorum ama en iyisi cocaine diyorlar ondan sonra en iyileri hangileri belli bir sıralaması varsa soyleyebilir misiniz ?
Geri