hocam benimde moralim çok bozuldu inasnı çok yoruyor sözelde 2000 e girdim fyt 82 okula adp sıralmasında birinci olarak girecektim ama sistem ortada maalesef, katılıyorum.
arkadaşlar merhaba msü ye girdim ve tüm aşamaları geçtim sağlıkta bir tek göz kaldı doktor geçirmedi GATA ya sevk etti bana gözünü çizdirmişsin diyor ama ben hiç böyle bir işlem yapmadım doktor birde çok net belli diyor yaptırdığın bunu da neye göre diyor anlamış değilim GATA da çıkarmı gözümü...
Arkadaşlar iyi günler MSI RX 580 ekran kartı alınır mı çok fazla oyun oynayan biri değilim cs go pubg tarzı oyunlar oynuyorum ikinci el alıcam nelere dikkat etmeliyim sıkıntı çıkarırmı
4 seneden beridir yoğun antreman yapan biri olarak önerim protein tozu bütçen varsa yemek yemekte zorlanıyorsan ve yemek haz
zırlamaya vaktin yoksa alman mantıklı olur. kreatin de kas kütlen vs. yoksa alma denmiş ama zaten kreatin amacı bu performans artışı sağlamak dolaylı yoldan kas kütlesinde...
bunu en iyi kendin deneyerek sonuç alıp almamana, hissiyatına göre anlarsın ama bence karbonhidrat çok fazla yağ oranını bilmiyorum ama %20 civarlarındaysa çok karbonhidrat var. birde kas kütlen çok değilse bu kadar protein almana gerek yok önceliğin yağ yakmak olsun