yavuzsel8m isimli üyenin son içerikleri

1. yavuzsel8m

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

hocam benimde moralim çok bozuldu inasnı çok yoruyor sözelde 2000 e girdim fyt 82 okula adp sıralmasında birinci olarak girecektim ama sistem ortada maalesef, katılıyorum.
  2. yavuzsel8m

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

heralde bundan dolayı herkese şüphe ile yaklaşıyolar
  3. yavuzsel8m

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

in inşallah insanı çok yoruyor yaptırmadığı birşeyden dolayı bu kadar uğraştırması
  4. yavuzsel8m

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

arkadaşlar merhaba msü ye girdim ve tüm aşamaları geçtim sağlıkta bir tek göz kaldı doktor geçirmedi GATA ya sevk etti bana gözünü çizdirmişsin diyor ama ben hiç böyle bir işlem yapmadım doktor birde çok net belli diyor yaptırdığın bunu da neye göre diyor anlamış değilim GATA da çıkarmı gözümü...
  5. yavuzsel8m

MSI RX 580 alınır mı

Arkadaşlar iyi günler MSI RX 580 ekran kartı alınır mı çok fazla oyun oynayan biri değilim cs go pubg tarzı oyunlar oynuyorum ikinci el alıcam nelere dikkat etmeliyim sıkıntı çıkarırmı
  6. yavuzsel8m

15 yaşinda creatine ve protein tozu kullanmak sorun yaratirmi

3 gram yeterli olacaktır fazla alman fazla etki yaratmıyor ekstra kaslanmıyorsun yani
  7. yavuzsel8m

15 yaşinda creatine ve protein tozu kullanmak sorun yaratirmi

4 seneden beridir yoğun antreman yapan biri olarak önerim protein tozu bütçen varsa yemek yemekte zorlanıyorsan ve yemek haz zırlamaya vaktin yoksa alman mantıklı olur. kreatin de kas kütlen vs. yoksa alma denmiş ama zaten kreatin amacı bu performans artışı sağlamak dolaylı yoldan kas kütlesinde...
  8. yavuzsel8m

İstanbul yurt ucretleri

özel
  9. yavuzsel8m

İstanbul yurt ucretleri

herkese iyi akşamlar İstanbul da yurt fiyatları ortalama ne kadar Anadolu yakası özellikle. kalan varsa yazarsa sevinirim
  10. yavuzsel8m

BU BESLENME PLANI IYI MI ACIL

bunu en iyi kendin deneyerek sonuç alıp almamana, hissiyatına göre anlarsın ama bence karbonhidrat çok fazla yağ oranını bilmiyorum ama %20 civarlarındaysa çok karbonhidrat var. birde kas kütlen çok değilse bu kadar protein almana gerek yok önceliğin yağ yakmak olsun
  11. yavuzsel8m

Karnı tok tutacak yemek veya gıda tavsiyesi

yulafla krep yapabilirsin 100gram yulaf, 2 tane yumurta , 200-250ml yağsız süt. karıştır üçünü pişir mis gibi
  12. yavuzsel8m

Erkek giyim için kombin önerisi

günlük giyimde fazla kasmaya gerek önemli bir yere de oraya uygun şekilde gitmek lazım yani yerine göre uygun giyinmek en iyisi
  13. yavuzsel8m

Yks katilan sayisi dusmesi siralamalari ve kontenjanlari etkiler mi ?

zaten 100 bin kişi ile yarışıyon her türlü, pek bişey değişmez hedefi olanlar zaten giriyor
  14. yavuzsel8m

Win10 güncelleme bitti 11'e geçmeli mi yoksa 10'dan devam mı etmeli?

win11 e geçine sıkıntı yaşamadım 1 senedir zaten hemen hemen aynılar. önceden sıkıntı oluyurdu ilk çıktığında. şuan baya optimize
  15. yavuzsel8m

SPOR SONRASI AĞRI İÇİN YARDIM

ağırdığı için bırakma o gün istemesende git zaten çalıştıkça ağrılar azalır, açılırsın
Geri