YavuzSelim isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ işlemcim sadece 1 çekirdekte çalışıyor ancak 8 çekirdek

Dediginizi uyguladım bilgisayar sifre ekraninda kaliyor hicbi sekilde acamadim acil destek bekliyorum. Hata kodu ise bir sorun olustuğu icin PIN'iniz kullanilamiyor pininizi tekrar ayarlamak icin tiklayiniz yaziyor tikladigimda ise hicbir sey olmuyor acil yardım
  2. Y

Çözüldü✓ işlemcim sadece 1 çekirdekte çalışıyor ancak 8 çekirdek

İşlemcim ryzen 3 3100 4 Core 8 threads ama görev yöneticisinde durumlar böyle değil. Aşşağıda belirttiğim gibi yuvalar,çekirdekler ve mantıksal işlemciler 1 olarak gözüküyor düzeltmeme yardım edermisiniz.
  3. Y

Forza Horizon 4 durduk yere 15 fpslere sabitlendi nasıl düzeltilir?

kusura bakmayın mönitör otomatik 59hz yenilemeye düşmüş nasıl ıldu anlamadım şimdi 144hz yaptım ve düzeldi
  4. Y

Forza Horizon 4 durduk yere 15 fpslere sabitlendi nasıl düzeltilir?

Forza Horizon 4 normalde 130 fps alırken durduk yere 15 fpslere sabitlendi nasıl düzeltilir? Sistemim Msi Rx 580 8gb ryzen 3 3100 8gb ram B450M-S2H anakart yardımcı olursanız sevinirim ekran kartından şüphelendim csde fps testine soktum 300 fps oratalama aldı forza ile alakalı bir sorun
  5. Y

Sizce Nasıl Almalımıyım?

Tamam Teşekkür ederim .
  6. Y

Sizce Nasıl Almalımıyım?

Amd Ryzen 3 3100 , ama gtx 1660 hem 6 gb hem daha pahalı?? 1603662513 Amd Ryzen 3 3100 , ama gtx 1660 hem 6 gb hem daha pahalı??
  7. Y

Sizce Nasıl Almalımıyım?

2000 TL 2200TL Geçen hafta vatanda indirimdeydi 1800tl ydi.
  8. Y

Sizce Nasıl Almalımıyım?

Yeni Ekran Kartı Alıcağım benim aklımda MSI RX580 8GB Armor OC modeli var sizin tavsiye ettiğiniz başka bir ekran kartı var mı?
  9. Y

Monitörümün kendi hoperlörü güncelleme sonrası gözükmüyor ve kullanılamıyor.

144.000HZ 1603651659 Ses driverı olarak (Realtek(R)Audio) gözüküyor tekrardan kurmama rağmen hiçbir ses gelmiyor.
  10. Y

monitöre takılı olarak gözükmüyor ancak monitörün kendi hoparlörü ve HZ geğerleri nereden kontrol edilyordu?
  11. Y

Monitörümün kendi hoparlörü güncelleme sonrası gözükmüyor ve kullanılamıyor. monitörüm: ASUS TUF GAMİNG VG249Q monitör
Geri