yawlse isimli üyenin son içerikleri

1. yawlse

Apex Pro Mini'de kendi kendine basma sorunu mu var?

Klavye geldi, tuşa basma hissiyatı efsane, sesleride aynı şekilde. Ama alışmak için zaman gerek çok farklı bi klavye. Elim yön tuşlarına gidiyor bulmayınca fn tuşuyla hallediyorum. RGB side çok kalite, yazılımdan rahatça ayarlanmasıda mükemmel. Şu ana kadar kullandığım en iyi klavye bu.
  2. yawlse

SteelSeries Arctis 7+ Wireless 4.887 TL 3 Taksit, 7X Wireless 5.279 TL 3 Taksit

Ben Nova 3 kullanıyorum çızırtı problemi vardı ama sorunun ledlerin yanarken çıkardığı ses olduğunu fark ettim şuan ledler kapalı kullanıyorum. Ama Arctis 7plus u bilemem belki çızırtı problemi vardır. Onun için forumdaki başka kullanan birilerine sormanız yada youtubedan bakmanız lazım...
  3. yawlse

SteelSeries Arctis 7+ Wireless 4.887 TL 3 Taksit, 7X Wireless 5.279 TL 3 Taksit

Çok yükseklere oynamıyosan yani harbiden e - sporcu falan olamayacam yüksek ranklara çıkmak istiyorum dersen steelseries al bu konfor başka bir kulaklıkta yok cloud 3 te denedim steelseries kulaklıkları çok rahat
  4. yawlse

Pcie Express 4.0 yuvasına pcie express 3.0 ekran kartı takılır mı?

Pcie Express 4.0 yuvasına pcie express 3.0 ekran kartı takılır mı?
  5. yawlse

Çok teşekkür ederim cevabın için, klavyeyi aldım bu arada gelincede görüşlerimi yazıcam. Her aktivasyon noktasınıda deneyeceğim :D
  6. yawlse

Bende valorant oynayacağım da, kaç hassasiyette kullanıyorsunuz merak ettim. birde w a s d yi düşüğe çekip diğerlerini normal mi bırakıyorsunuz? 1718628586 Birde sizin klavyeninizin sol shift tuşu büyük mü küçük mü? Küçük shift ise sıkıntı yaratır mı?
  7. yawlse

Kimisi sorunsuz çalışıyo kimiside kendi kendine basıyo bozuk demiş. Hangisi doğrudur?
  8. yawlse

1500tl Mekanik Klavye Önerisi

Rk61 diye bi klavye duymuştum bakabilirsin
  9. yawlse

Çözüldü✓ Rtx 2060 Super Ekran Kartı Gigabyte B550m ds3h anakartı ile uyumlu mu?

Bi bilgisayarcıya sordumda ekran kartının en az 3050 olması gerekiyor dedi.
  10. yawlse

Çözüldü✓ Rtx 2060 Super Ekran Kartı Gigabyte B550m ds3h anakartı ile uyumlu mu?

İşlemci : Amd Ryzen 5 5600 Soğutucu : ID-COOLING SE-214-XT Anakart : Gigabyte B550M Ekran Kartı : Rtx 2060 Super Bu parçalar uyumlu mu?
  11. yawlse

Casper Excalibur E600 Kasanın içine SE-214-XT sığar mı?

Casper Excalibur E600 Kasanın içine SE-214-XT sığar mı?
  12. yawlse

3500 TL'ye Apex Pro Mini alınır mı?

Klavye yapma işleriyle uğraşmak istemiyorum, bana hitap etmiyor.
  13. yawlse

3500 TL'ye Apex Pro Mini alınır mı?

Normalde Apex 9 Mini almayı düşünüyordum ama hazirandan büyük bir zam geldi ve apex pro mini daha ucuz oldu. Bu yüzden apex pro mini almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi?
  14. yawlse

Klasse Longteng Vs Wraith Spirit of Aim (hybrid)

Ben benim sensim tam ortada ama abim yüksek sens kullanıyor hangisi sence?
  15. yawlse

5 5600 için Hava Soğutucu Önerisi

kasama sığmaz o yüzden çift fanlı işlemci düşünmüyorum
Geri