Klavye geldi, tuşa basma hissiyatı efsane, sesleride aynı şekilde. Ama alışmak için zaman gerek çok farklı bi klavye. Elim yön tuşlarına gidiyor bulmayınca fn tuşuyla hallediyorum. RGB side çok kalite, yazılımdan rahatça ayarlanmasıda mükemmel. Şu ana kadar kullandığım en iyi klavye bu.
Ben Nova 3 kullanıyorum çızırtı problemi vardı ama sorunun ledlerin yanarken çıkardığı ses olduğunu fark ettim şuan ledler kapalı kullanıyorum. Ama Arctis 7plus u bilemem belki çızırtı problemi vardır. Onun için forumdaki başka kullanan birilerine sormanız yada youtubedan bakmanız lazım...
Çok yükseklere oynamıyosan yani harbiden e - sporcu falan olamayacam yüksek ranklara çıkmak istiyorum dersen steelseries al bu konfor başka bir kulaklıkta yok cloud 3 te denedim steelseries kulaklıkları çok rahat
Bende valorant oynayacağım da, kaç hassasiyette kullanıyorsunuz merak ettim.
birde w a s d yi düşüğe çekip diğerlerini normal mi bırakıyorsunuz?
1718628586
Birde sizin klavyeninizin sol shift tuşu büyük mü küçük mü? Küçük shift ise sıkıntı yaratır mı?
Normalde Apex 9 Mini almayı düşünüyordum ama hazirandan büyük bir zam geldi ve apex pro mini daha ucuz oldu. Bu yüzden apex pro mini almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi?