32 yaşındayım şu zaman kadar kimseye fikir veya inanç ayrılığımdan dolayı hakaret etmedim, küçümsemedim. Gel gör ki karşı taraftan bunları hep gördüm. Bu da bana aklen hakikatin ne tarafta olduğunu gösterir. Ben her zaman diyorum ki, hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Gerek yok böyle şeylere...
Konuştuğu her şeyi argümanlarla destekleyen bir adamın dedikleri mi yalan? Ulan yapay zekanın %100 doğru olduğuna inanan senin gibi bir çocuğa mı itikad edeyim ben? Hangi arşivlere ulaşabilecek nitelikteymiş yapay zeka? Cesaret edip gidin de kendisinden dinleyin. Lakin yok, kırpılmış sahte solcu...
Grundig mi? BEKO direk ya, nerede Grundig yazıyor? Vallahi kahveyi de, sütü de sıcacık köpüklü mis gibi yapıp içiyorum. Arada karamel, fındık, vanilya gibi şuruplarda ekleyip aromalı yapıyorum.
https://www.beko.com.tr/yari-otomatik-espresso-makinesi/cep-5304-x-caffeexperto-yari-otomatik-kahve-makinesi
Halihazırda kullandığım makinem. Tavsiye ederim. Daha uygun satan yerleri de bulabilirsin ufak bir araştırmayla.
Yine uyumlu 8 GB 3200MHz DDR4 bir RAM takabilirsin. Performansa 3-5 FPS belki etki eder veya etmez. Lakin RAM kullanımı günümüzde artık yükseldiği için 8 GB şuanda yeterli olmayabilir senin için zaten. Takılma ve donmalar yaşıyorsan onları giderir.