yazilimciabi isimli üyenin son içerikleri

1. yazilimciabi

Öneri Yazılım ve Üretkenlik Üzerine Klavye Önerisi

Merahaba, 4 aydır kullandığım mxkeys mini cihazım kusurlu olduğu için iade hakkı doğdu. Mac ekosistemi üzerine kurulu bir sistemim var aynı zamanda "homelab" dediğimiz bir sunucum var mxkeys'in en büyük avantajı istediğim zaman macde istediğim zaman tek tuş ile linux barındıran cihazıma...
  2. yazilimciabi

2. Ekran Olarak Kullanacagım Monitör Önerisi

Selam, aktif şekilde senin sistemine benzer sistemim var Ekran için Boyut tercihin ve çözünürlük tercihin nedir masa büyüklüğü nedir ? kendim için söyleyim ben 2k 27" al derim. 27" FHD var bir de 27" 2K monitör var. ikisi arasında aşırı fark var. Oyun kısmıyla ilgilenmiyorum sadece üretkenlik...
  3. yazilimciabi

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr Termal Macun 159₺

ya böyle şeyleri almayınca kendimi düşük zekalı gibi hissediyorum hiç de ihtiyacım yok mecbur alıcaz ya
  4. yazilimciabi

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

yani böyle şeyler hayata heyecan katıyor hiç aklımda yoktu aklıma soktun şuan
  5. yazilimciabi

GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Merhaba, çalışmalarını biraz inceledim; tahmin ettiğime göre lise düzeyi öğrencisisin. Eğer bu işi gerçekten bilişim okuyarak sürdüreceksen sana birkaç tavsiyem var. Öncelikle her alan hakkında biraz bilgi sahibi olmalısın. Ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum ama şu an gömülü sistemler ve...
  6. yazilimciabi

❌İndirim Bitti! Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Mouse 511 TL

ürün açıklaması: SADECE KABLO İLE ÇALIŞMAKTADIR DONGLE ARIZALIDIR.
  7. yazilimciabi

❌İndirim Bitti! Yüzücü sırt çantası 500 Tl

bunu kaçırmam yıktı geçti beni ya
Geri