Yazkun isimli üyenin son içerikleri

1. Yazkun

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

evet hocam 2300 gerçekten para değil normalde ana monitorum samsung lc24rg50 du yan ekran televizyondu artık büyük ihtimal hiç kullanmam televizyonu ya da üste bir yere asarım 2. bilgisayara bağlayıp ya da normal düz televizyon olarakta kullanılabilir ama fiyatına göre istatislikleride iyi...
  2. Yazkun

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

Bende iyzico + parolapara cashbackleriyle aldım bir süredir televizyon ekranından kurtulup eşit düzeyde bir ekran almak istiyordum 165 hz olmasıda ayrı bir güzel oldu büyük ihtimal ana ekranım olucak kendime 2k bir monitör alana kadar ve şuan kullandığım monitorün aksine vesa uyumluluğu olması...
  3. Yazkun

40.000 TL Bandında Sistem Önerisi Arıyorum

Arkadaşlar yardımlarınız için sağ olun aldım hayırlısıyla NC3 kalmış onuda artık bir vakit değiştiririm daha mantıklı bir ürün ile
  4. Yazkun

Hocam selamın aleyküm bir sorum olucaktı özelleştirme kısmında neler yapılmalı bütçemin yettiği kadarı ile 9600x e geçicek olsam nc5 fanlar kurtarıcak mı onları? ramleride 36cl x2 16 alıcağımı varsayıyorum çok anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim
  5. Yazkun

Hocam kolay gelsin bir sorum olucak içindeki ekran kartını ilk defa duyuyorum bir yorumunuz var mıdır? çok bilgisayar parçaları ile alakam yok
  6. Yazkun

Hocam ryzen 5 9600X e oradaki fanlar kurtarıcak mı? bu videodaki sistem normalde zaten bi tık yüksek değerlerle gösterilmişti yanlış bilmiyorsam
  7. Yazkun

Merhaba artık mevcut elimde olan bilgisayarın bana yetmediğini farkettim Bu yüzden yeni bir sisteme geçmek istiyorum fiyat bandım 35-45 bin TL arasında çok fazla dışına çıkmam münkün değil marka takıntım vs. yok ama bu zamana kadar hep adını duyduğum bilindik markalarla devam etmiştim oyüzden...
Geri