Arkadaşlar hesabı açılan kullanıcı var mı , ne zaman banlandığını ne zaman açıldığını yazarsa herkes kafasındaki soru işaretlerini giderir
1701807103
reis senin hesap açılmış herhalde
cevabın için teşekkür ederim peki bugün haksız yere banlandığını iddia eden kişilerin sayısı normalden kat kat çok fazla adam 2 milyon dolarlık enventeriyle banlanmış bunun bir hata olduğunu anlayıp umarım bugün geri düzeltirler aksi taktirde ben 2 3 ay bekleyip banım kalkınca tekrar oyuna...
reis kimseyi inandırmak zorunda değilim , kendim doğruyu biliyorum o bana yeterli , anlımda eşşşek yazmıyor 10 bin dolarlık enventerle hile açayım , yatırım amaçlı skin topladım çoğunu kasalardan çıkarttım , öğrenmek istediğim eğer gerçekten haksız yere banlandıysam bunu ne zaman çözümlerler
steam desteğede büyük harflerle yazdım , seninle diyalloğum dahi yok neden 1 yıl bekletirler diye dua ediyorsun ? sadece sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum
1701799158
üstad yabancı forumlarda herkes aynı konuları açmış bir...
BU HATANIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ KAÇ GÜNDE YAPARLAR DAHA ÖNCEDE BENZER OLAY OLDUĞU SÖYLENİYOR KAÇ GÜNDE ÇÖZÜLMÜŞTÜ HAKSIZ BANLAR İÇİN 2 3 AY BEKLEME SÜRESİ OLABİLİR Mİ ?
NVİDİA RTX 4060 EKRAN KARTI VAR BUGUN OYUNA GİRDİM 2 3 MAÇ ATTIM BİR SIKINTI YOKTU SON MAÇIN SON RAUNDUNDA OYUN ATTI VAC HATASI VERDİ OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIM TAM HARİTA YÜKLENİRKEN OYUN ATTI YOUTUBEEDA BU HATA İLE İLGİLİ DÜZELTME VİDEOLARINI İZLEDİM OYUN DOSYALARINI KONTROL ETTİM TEKRAR GİRDİM 2...
AZ ÖNCE VAC BAN YEDİĞİMİ ÖĞRENDİM HAYATIMDA HİLE KULLANMADIM ENVENTER DEĞERİM YAKLAŞIK 10 BİN DOLARA YAKIN NEDEN HİLE KULLANIP KENDİ AYAĞIMA SIKAYIM HERKES AYNI SORUNU YAŞIYOR UMARIM HATALI VAC BANLARI GİBİ 3 AY BOYUNCA BEKLETMEZLER , HİLE KULLANMADIĞIM HALDE BANLANDIM STEAM DESTEĞE YAZDIM VALVE...