YeaRar isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Point to point internet paylaşma sorunu

Cihaz orjinal rj45 li soketle iyi performans verdi ugren 30 metre 1000mbps lik kablom vardı onu böldüm. rj45 soket taktım ama 3 parça da 90mbps den fazla hız vermiyor. acaba benmi beceremedim çakmayı dedim bilgisayarcıya çaktırdım soketleri yine 90 larda kesilmemiş olan 30m lik gayet iyi...
  2. Y

İlginize yardımlarınıza çok teşekkür ederim 👍🏻🙏🏻 Birde bunu takıp deneyelim sorun sadece bundan kaynaklıdır umarım
  3. Y

Değişim yaptırttım bu işinizi görür dediler tplink müşt hizmetleri
  4. Y

Yardım Router hakkında bilgi

konu kapalı
  5. Y

4 sarı port 100 lük En baştaki mavi port ?
  6. Y

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mı ? Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  7. Y

Bu da 100 portlu Ben ac1200’ü bi akrabama verim takas gibi üstüne ekleyeyim gigalı bi ap alayım
  8. Y

Bu damı gol değil ?
  9. Y

Anlamadığım için soruyorum özür dilerim Bu 867&300 mbps yi fotosentez ile alıp mı berecek bu cihaza bir yerden bi mbps gelmeli ki 867&300 mbps dağıtabilsin 🤔
  10. Y

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-c50/ 1767040086 Kutuda 867mbps + 300 mbps yazıyor Yanlış ürün paylaşmış olabilirim 😉 1767040325
  11. Y

pc ye gideni çektim ap a taktım 90mbps yingeçmedi Hani 120 olur 200 yüz olur Ama 90 ı geçmemesi saplantı haline geldi
  12. Y

Tp-link omada uygulamasında böyle bir şey de gördüm
  13. Y

Merhaba Noktadan noktaya internet aktarımı yapmak istiyorum. Noktalar arası 350 m. ve engelsiz direk birbirini görüyor Tp-link eap215-bridge kit'im mevcut Omada uygulaması üzerinden tak çalıştır olarak kurdum (becerebildiğim kadar) Bağlanacağım modemdeki hız:870 mbps Main (dağıtıcı) da hız 600...
  14. Y

Yardım RJ45 Çakma Paradoksu

Başka bir kaotik durumun daha var Bu konu hakkında fikriniz var mı ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzak-mesafe-anten-yardim.1194199/
  15. Y

Yardım RJ45 Çakma Paradoksu

Teşekkür ederim Deneyeceğim
Geri