Yeathe isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Game Garaj Slayer X7T-5060

Hocam selamlar bu bilgisayarı aldınız mı memnun musunuz ne gibi sorunlar yaşadınız acaba
  2. Y

Çözüldü✓ Gameraider mı Gamegaraj mı

Neden hocam
  3. Y

Max 50 K Laptop Alımı

Victus 15-16larda hall sensör sorunu var. Tavsiye etmem. Asus F16 bakabilirsin 5060 alabilirsen onu al
  4. Y

Yardım 40-45 Bin TL Arası Laptop Tavsiyesi

Victus 15-16larda hall sensör sorunu var. Ekran kendini uyku moduna alıp geri açıyor seri Bi şekilde devre dışı bırakınca da anakart kendini sınırlıyor tam performans vermiyor. Bir de bazı modellerde ekran kartının wattı düşük oluyor. Bu dediklerini iyi araştırın. Marka olsun derseniz Asus F16...
  5. Y

Çözüldü✓ Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım sizce ?

Havit kesinlikle alma ses kalitesi kötü ve hafif olması için kulak pedleri deri değil kumaş. En kötü yanı da sesi ne kadar az açarsan aç dışarıya da aynı oranda sesi veriyor yani diyelim ki son ses maç izliyorsun etrafındaki herkes de seninle birlikte dinliyor. Otobüste falan kesinlikle kullanma...
  6. Y

Nasıl bişey gelmişti başına knk sıkıntısı var mı öğrenmek için soruyorum
  7. Y

Bilgisayarla ilgili bi sıkıntı mı yaşamıştın
  8. Y

Kanka o kadar param olduğunu düşünmen çok iyi niyetli 😁 taksit böldürcem. Ama ikisi arasında Bi yorum yapabilirsen sevinirim 💝
  9. Y

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Kaç yıla gelir tahmini ona göre beklicez 😁
  10. Y

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Yakın zamanda indirim vs olur mu veya bu önsipariş ne kadar sürer şu an o kadar bütçem yok.
  11. Y

Hocam ram fiyatları fırlayacak zaten yaza doğru bi de üstüne normal zam gelirse napcaz 😅 5070ti ile devasa performans farkı var biliyorum ama fiyat farkı da çok.
  12. Y

BU AOC MONİTÖR ALINIR MI

Bunu bilmem ama eski modellerinden birini 7-8 sene kullandım sağlam marka.
  13. Y

Selamlar başlıkta görüldüğü üzere iki laptop arasında kaldım donanımı da fiyatı da aynı. (gameraider idefixte aynı fiyat) taksit seçenekleri de benim kartlarım göre aynı. Hangisi daha mantıklı olur...
  14. Y

🔥İndirim 🔥63.599 TL Gameraider FLUX GR16 Core i7-14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070🔥

Çok teşekkürler hocam içim rahatladı. Güle güle kullanın :)
  15. Y

Logitech DFGT alınır mı?

Kral 8+ yıldır kullanıyorum. Sıfırı yoktur piyasada 2.el alman lazım. Alırken direksiyonu ortalamasına dikkat et. Sesli dediklerine katılıyorum. BENCE yüksek değil fakat bu kişiden kişiye değişir o yüzden net bir şey demek zor. Sadece ETS oynayacaksan hayli hayli yeter. Sesini çok duymazsın...
Geri