selamlar gameraider laptopunuz var sanırım 5060lı halini almayı düşünüyorum laptop hakkında düşünceleriniz neler donanımına göre çok iyi bir fiyatı var asus almak istesem bu donanım 90-100k
hocam evet ben de ısındım fiyatı da uygun yanlış bilmiyorsam 4 senedir falan piyasada bu süre içinde bildiğiniz uzun sürede karşımıza çıkan problemler varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. beni satın almaktan alıkoyan tek şey uzun süreli kullanıcı yorumu bulamamam yine de çok teşekkür ederim <3
SELAMLAR HERKESE
UZUN SÜRELİ ARAŞTIRMAM SONUCUNDA ASUS BİR LAPTOP ALMAYA KARAR VERMİŞTİM Kİ ÇOK DAHA İYİ BİR SİSTEMİN AYNI PARAYA SATILDIĞINI GÖRENE KADAR. VİDEOLARI VE FORUMLARI ARAŞTIRDIM HERKES ALABİLİRSİN DİYOR FAKAT MARKA BİLİNİR BİR MARKA OLMADIĞI İÇİN UZUN SÜRELİ KULLANIMDA ŞİKAYETÇİ...
kral oraya girdikçe fiyat sürekli artıyor en az 10 sene kullanacağımı bilsem isimsiz laptop da bakarım da dediğim gibi asusun kalitesi çok yüksek bi de arttırdıkça sonu yok yani
kral güzel tavsiyeler dell ve asus hoşuma gitti ama 10k daha koyuyor benim attığım ile arasında nasıl bir fark var da 10k koydu anlamadım bir de 5050 ve 5060 performansı çok mu farklı 5060 tavsiye ettiğin için soruyorum
Teşekkürler.
1767873653
bir de dell ve asusun donanımı daha iyi gibi geldi...
Selamlar herkese.
Makine öğrencisiyim. 10 yıllık emektar asus yerine yeni laptop bakıyorum. Hem okulda işimi görecek hem de yeni çıkan oyunda üzmeyecek bir laptop almak istiyorum. Bütçe 50k. 60a da çıkabilirim ama biraz zorlar. Yeter ki güzel bir laptop olsun donanım olarak. İşlemcisi önemli...