Victus 15-16larda hall sensör sorunu var. Ekran kendini uyku moduna alıp geri açıyor seri Bi şekilde devre dışı bırakınca da anakart kendini sınırlıyor tam performans vermiyor. Bir de bazı modellerde ekran kartının wattı düşük oluyor. Bu dediklerini iyi araştırın. Marka olsun derseniz Asus F16...
Havit kesinlikle alma ses kalitesi kötü ve hafif olması için kulak pedleri deri değil kumaş. En kötü yanı da sesi ne kadar az açarsan aç dışarıya da aynı oranda sesi veriyor yani diyelim ki son ses maç izliyorsun etrafındaki herkes de seninle birlikte dinliyor. Otobüste falan kesinlikle kullanma...
Hocam ram fiyatları fırlayacak zaten yaza doğru bi de üstüne normal zam gelirse napcaz 😅 5070ti ile devasa performans farkı var biliyorum ama fiyat farkı da çok.
Selamlar başlıkta görüldüğü üzere iki laptop arasında kaldım donanımı da fiyatı da aynı. (gameraider idefixte aynı fiyat) taksit seçenekleri de benim kartlarım göre aynı. Hangisi daha mantıklı olur...
Kral 8+ yıldır kullanıyorum. Sıfırı yoktur piyasada 2.el alman lazım. Alırken direksiyonu ortalamasına dikkat et. Sesli dediklerine katılıyorum. BENCE yüksek değil fakat bu kişiden kişiye değişir o yüzden net bir şey demek zor. Sadece ETS oynayacaksan hayli hayli yeter. Sesini çok duymazsın...