Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum. MSI 180 hz g-sync bir monitör aldım. İçindeki hdmi kablosu ile kullanıyorum fakat gysnc'i aktifleştiremiyorum. Yaptığım araştırmalara bakılırsa g-synci aktifleştirmek için display port ya da hdmi 2.1 lazımmış. İlk sorum şu, monitörü laptop'a bağlı...
Arkadaşlar merhaba laptop için m2 ssd alıcam f/p ürün bakıyorum aklımda olan ürün bu
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B25NXWC7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A34LUFHORQG3L9&psc=1
Sizce nasıl ve varsa daha iyi önerilerinizi bekliyorum. Aynı zamanda m2 ssdler hem laptop hem masaüstü için aynı...
Öncelikle herkese merhabalar. Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi sanırım düşük ekran kartı kullanımım var. Bilgisayarım asus tuf ryzen 7 rtx 4050 aldığım fpslerden vs gayet memnunum fakat ekran kartı kullanımına baktığımda gta5 de %40 üstünü nerdeyse hiç görmüyor ultra ayarlarda...
Hocam aynı oyunu yani gta5 i epic gamesten indirdim ve hiç bir şekilde sorun olmadı sorun steam kaynaklı diye düşünüyorum ve çözülmüyor garip bir şekilde
Hocam anladım fakat deneme amacıyla valorant indirdim 49 gb sanırım (diskte kapladığı alan) ve bunu indirirken hiç bir kesinti yaşamadım o yüzden sorunun steam kaynaklı olabileceğini düşünüyorum
Peki ssd de yer açsam sorun çözülür mü? Bide kullandığınız laptopsa laptop ya da masaüstüyse ssd modelini söyleyebilir misiniz hocam. Bir de sizde de steami açıp kapayınca düzeliyor mu ?
Hocam herhangi bir bilgim yok fakat 206 gb boş yerim var ssd de gta 5 indiriyorum. Dediğiniz terimler bana biraz uzak kalıyor acaba size model atsam inceleme şansınız olabilir mi?
Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar steamde oyun indiriyorum ve saniyede ortalama 11.5 megabyte (MB/sn) ile indiriyorum. Fakat oyunu indirirken yaklaşık 20 dk sonra bir anda indirme hızım 900kb ya da 1mb a düşüyor. İndirme devam ediyor mu ondan bile emin değilim. Steami kapatıp geri açtığımda...
Çok teşekkürler hocam. Alma niyetim var nasipse yakında alıcam ama kafam çok karışık. Bir yandan 16 inç olsun istiyorum bir yandan rtx4060 olsun istiyorum bir yandan asus istiyorum anlayacağın çok şey istiyorum :) zephyrus 16 ve rog strix g16 modellerine de bakıyorum ama ikisi de 4050. Sence tuf...
Kanka nitro 16 baktım fakat asusun kalitesi çoğu rakibine göre yüksek kalıyor ve asıl amacım beni uzun yıllar götürsün olduğu için sorun yok. Bir de işlemcisi diğerlerine göre bir tık daha kötü biliyorum ama muhtemelen hiç bir oyunda vs farkettirmicek bile ve işlemci açığını laptoplardaki en iyi...
Arkadaşlar merhaba asus tuf a15 4060lı versiyon almak istiyorum fakat dikkatimi bir şey çekti.
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp039-amd-ryzen-7-7735hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4060-144-hz-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00003v1lbi
Bu 40k fiyatlı...
https://m.n11.com/urun/hp-omen-laptop-16-wd0006nt-a04ysea-i7-13620h-32-gb-1-tb-ssd-rtx4060-dos-dizustu-bilgisayar-53143547?magaza=hpstoreturkiye&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gbraid=0AAAAADsJcV3qu076UuLU9M0q41Uc25F3C#product/description
Görüntü vs olarak hp omen de çok hoşuma gidiyor bununla ilgili...