Yegiz01 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! Behrınger True Buds Tws Bluetooth Kulaklık Siyah 699 TL

Airpods pro 2 varken havit'in NC01T modelini aldım meraktan. Feci çöp geldi bilmiyorum airpodsu kullandıktan sonra mı böyle oldu. Qcy HT05 var elimde bir o aratmıyor pek fazla.
  2. Y

QNB İstanbulkart yüklemesine 500TLye kadar %100 iade

Sanırım tek seferde değil, harcadıkça yüklüyorsun. Maksimum da 500tl ye kadarını iade ediyor diye anladım. 1-10 ocak arası da ist karta en çok para yüklenen qnb vadesiz veya kredi kartına yüklüyor iadeyi.
  3. Y

1000 adet sticker 98 TL

Teşekkürler, bende faydalandım
  4. Y

🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI AM5 DDR5 6839TL

Neyse hocam aldım olur da diğeri iade olmaz falan amazon alır en kötü. Zaten bağlantı girişleri olsun, ikinci ssdye soğutucu blok olsun belli ki daha iyi bir model.
  5. Y

Yok açmadım bile parçalar henüz tamamlanmadı çünkü. Ayrıca yeni fırsat çıkar böyle diye bekletiyordum :d
  6. Y

Bana da öyle yapmak geliyor 14 günü henüz geçmedi o yüzden yapabilirim bence ama çok gerek var mı bilemedim.
  7. Y

MSI B650 Gaming Plus WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart almıştım 7150 ye sizce onu iade edip bunu alayım mı? Ne dersiniz?
  8. Y

Çözüldü✓ Kasa+Psu Önerisi istiyorum lütfen

Hocam önerdiklerinizin dışında şu 3 hazır PSU'lu kasalar için ne dersiniz? Bende bir süredir araştırıyorum karar veremedim bir türlü. Kasalar şunlar...
  9. Y

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu 1033 TL

Yüksek ihtimal güvenilir ve ürün sorunsuzca gelecektir ama taksit yapmıyor arkadaşlar bilginize. O kısım hatalı girilmiş. Ödeme ekranında word axcess ve iş bankasına taksit göstermedi, yüksek ihtimal diğer kartlara da yoktur. Peşin fiyat diye düşünüyorum.
  10. Y

Yardım Sistem için kasa önerisi

Selamlar dostlar, atx anakart - 5060ti - 7500f sistemim ve 240l sistemim için PSU'lu bir kasa arıyorum, size bunlar nasıldır? Önerilerinize açığım. https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-120a-b65-temperli-cam-6-x120mm-auto-rgb-fan-650w-bronz-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-pm-HBC00006USXU9...
  11. Y

Yardım Am5 için anakart tavsiyesi

Teşekkür ettim. Yarın bir bakalım artık güzel bir fırsat olursa değerlendirelim. Zaten daha kasa ram ssd ve ekran kartı alacağım. Sıra gelirse :D 1762423635 Tamamdır hocam, o şekilde yapayım o zaman. 1762423648 Çok teşekkür ettim
  12. Y

Hocam düzeltme için teşekkürler, evet 7151 idi. Matx’lerden kaçındım bilerek normal atx istedim. Gigabyte güzel gözüküyor ama dediğiniz gibiyse gerek yok zaten. Sadece bu cuma ve gelecek hafta daha çok düşer mi fiyatı, acele mi ettim acaba diyorum?
  13. Y

Hocam dün 8150 ye düştü n11 de kaptım vallahi bakalım artık. İnşallah sıkıntı çıkmaz :)
  14. Y

Çok teşekkürler hocam, bluetooth da olması iyi olur onu unutmuşum evet. Dongle’lar ile sağlansa da anakartta hazır olması çok iyi. Peki fiyatlar için ne diyorsunuz? 11.11 beklenmeli mi ?
  15. Y

Selam millet, anakart tavsiyesinize ihtiyacım var. Pc topluyorum ve bayağıdır araştırıyorum parçaları özellikle indirimlerle f/p bir şeyler alabilmek istiyorum. R5 7500f, 5060ti 16gb ile 2x16 6000mhz ram takacağım, çift m2, Argb ve MSI 240l sıvı soğutucu destekli olması lazım. Wifi bağlantılı da...
Geri