Hocam kusura bakmayın cok uzun süre sonra dönüş yapıyorum. EAplayde kütüphanem kısmında oyunun üstündeki üç noktaya tıklayınca iki üç tane seçenek vardı...
Hocam servise gönderebilir sadece geçmiş olsun.
Aslında sizin hatanız internetten almanız lazımdı mağazadan bir şey alınmaz bu zamanda.
Ama olan olmuş götür...
arkadaşlar iyi günler. teknosa üzerinden dün iki adet oyun kolu aldım fakat tuşların yerleri bozuk çıktı. örneğin sağ analoğu yukarı hareket ettirince...
arkadaşlar iyi günler. xbox gamepass aldım ve fc25 indirdim. kariyer modu görünmüyor. yükseltmemi istiyor ama internette gamepass kısmında tam sürüm olduğu...
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Football manager oyununda logo ve yüz yamasını yapmayı beceremedim. Youtube üzerinden videoları da izledim ama gene yapamadım...
İki ucuda aynı olan kabloyu istersen tersten istersen düzden sok sokete doğru soktuktan sonra uç fark etmez eğer uçlar farklı çakılırsa zaten kablo iletim...
Hocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model...