Yaklaşık olarak şu son 1 haftadır bilgisayarımda çok garip bir problem var . Yüksek grafikli oyunlara girer girmez , OBS de bazen yayın yaparken , bilgisayarda bazen bir şeyler seyrederken ( çok nadir ) bir de OCCT programında power testi başlatır başlatmaz saniyesinde ekran gidiyor . Kasa...
Bilgisayarımda aktif olarak 2 monitör kullanıyordum. Hiç bir sorunum yoktu fakat bir gün bilgisayarı açtım ve 2. monitör de VGA sinyal yok hatası aldım . 1. monitörüm DP kablosu ile bağlı , 2. monitörüm ise HDMİ to VGA ile bağlı HDMİ olarak çıkıyor VGA olarak giriyor . İnternette gördüklerimi...
yok abi ekran gidiyor kapanıyor pc çalışıyor ama
1599587029
maalesef öyle amd ekran kartı tarafında pişmanlıktır
1599587047
hangi ekran kartına geçtiniz acaba
Sistem özelliklerim
Ryzen 5 2600
Asus Rog Stirx RX570 gaming oc modeli
B450m s2h anakart
8 GB 3200 Mhz ram
wd green 240 gb ssd
power boost 80 plus bornz sertifikalı 700w power supply
son 1 haftadır oyunlarda ekran kapanıyor pc çalışmaya devam ediyor . adanada yaşıyorum klima çalışmıyor...
Arkadaşlar oyun oynarken bir yandan video çekmek istiyorum ama OBS den kayıdı başlattığım anda normalde aldığım fps den daha düşük fps almaya başlıyorum .
İşlemci Ryzen 5 2600
Ekran Kartı asus rog strix rx570 4gb
Ram Hyperx 8 gb
1050 ti ile yayın yapanları görmüştüm aynı işlemci (ram ile...
Arkadaşlar ben 2019 un Eylül ayında bilgisayar topladım . Ekran kartım Asus rog strix RX 570 4 GB . Ben letgodan veya başka 2. El sitesinden 6 veya 8 GB lık ekran karti baksam temiz güzel bir ekran kartı bulup alsam iyi olur mu?