Herkes için her şey için korkuyorum ben artık biz nasıl bu denli yozlaştık? Nasıl bizi biz yapan değerleri kaybettik bilmiyorum aklım almıyor çocuklarımızın geleceği için çok endişeliyiz
Böyle haberler sık sık gündeme geliyor ama ben bu ülkede engellilere yönelik ötv indirimli araçlar dışında bir ötv muafiyetine izin verileceğini hiç sanmıyorum kaldı ki engellilere yapılan indirimde bile bir sürü şart koşuyorlar ee bu ülkedeki öğrenci nüfusunu da düşüdüğümüzde böyle bir hamle...
O kadar memnunum ki her seferinde klima önerisi başlığı gördüğümde çekinmeden girip yazıyorum 12.000 lik Sigma klima aldım bunun 18.000 lik olanları da var tabi uzun araştırmalar sonucu mitsubishinin alt ürünüymüş o kadar memnunum ki fiyatı da emsallerine göre baya uygun
Bence hiç girme o topa. Yıllarca meslek liselerine farklı gözle bakıldı halbuki en çok fayda sağlayacak, iş kazandıracak yer orası. Anadolu lisesinde okumuş lisans eğitimini bitirmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda neden zanaat edşneceğim bir şey yapmadım da bu yolu seçtim diye düşünmediğim...
Valla görev yapılan yere göre değişiklik gösteriyor diye biliyorum benim de kardeşim yedek astsubay olarak yaptı askerliğini o batıda olduğu için tazminatları tam anlamıyla alamıyordu ama doğuda astsubay maaşları ek tazminatların etkisiyle baya artıyormuş Allah askerimize güç kuvvet versin...