yemregunay21 isimli üyenin son içerikleri

1. yemregunay21

Asus Refurbished Ürün Aldım ama İade etmelimiyim

https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g15-2022-g513rm-hf266.html 34k küsür bir parayı bu laptopu aldım laptop ekranında ufak toz benzeri biseylerle geldi ama urun sağlam gozukuyor iade hakkım dolmadan iade etmelimiyim ilerde sorun yaşarmıyım satıcıya ve asus a sordugum sorularda bana hiçbir...
  2. yemregunay21

OBS ayarlarim nasil olmali?

R5 1600 AF RX 580 100mbps Upload Yukaridaki donanimlar ile yayin acmak istiyorum basit oyunlar oynuyorum ama 1080p 60fps yayin acabilirmiyim deneyimlerimde hicbir sekilde mukemmel akicilikta yayin acamadim isin ehli insanlar yardiminizi bekliyorum :D Yayin platformu icinde onerilerinize acigim
  3. yemregunay21

Güç kaynağım inflak etti!!

arkadaslar yeni guc kaynagi aldim ve herhangi bir sorun yok sistemimde suan yani guc kaynaginin patlamasindan butun sistem parcalari sag cikti
  4. yemregunay21

hocam butce yok ayrica bahsi gecen psu yu 300 tl ye almistim 1 yil dayandi 🤕 1715398182 katilyorum ama bence binlerce tl yatirdigin mining sistemi icin daha iyi cozumler kullanilmali ucuz nerdeyse beles fiyata geldigi icin alistim
  5. yemregunay21

VALORANT durduk yere ban yedim

yas demeyelimde yani kim neyden zevk aliyorsa diyelim
  6. yemregunay21

ya ben cok anlamiyorum ama goz ucuyla parcalari kontrol ettim hicbirinde yanik patlak goremedim psu haric :) 1715377919 akillandim kanka ama 400watt yeterli olurmu epeyde 500watt yaziyor ekran karti icin onerilen deger olarak
  7. yemregunay21

Hangi güç kaynağı kaliteli

hangisi kaliteli bilmiyorum ama rampageden uzak durman gerektigini rahatlikla soyleyebilirim
  8. yemregunay21

kanka osucuyum normalde reflexler ve aim iyi her oyun akiyor bilgin varsa diger konuma bakarmisin 1715377622 anakart bani yemiyorum ve user rules section 7 den ban yedigim yaziyor smurf lerle alakali bir kural ama ana hesabim ban yedi
  9. yemregunay21

Arkadaşlar bu konuyu bilgi almak ve vermek icin aciyorum oncelikle bu sabah saatleri rampage 1650watt psu m inflak etti sistem birkac gunde bir gidiyordu dun aksam oyun girelim dedik girdik sistem kapaniyordu oyunlarda filan sonra oyunumuz bitti sistemi reboot ederek kullanmaya devam ettim oyun...
  10. yemregunay21

iyi dedin kral
  11. yemregunay21

Tecnopattan durduk yere ceza yedim

kanka donanim arvisi varken niye oyle sacma forumlari kullaniyorsunki
  12. yemregunay21

Arkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum
  13. yemregunay21

Bir sorunum var voltaj degerim kirmizi gozukuyor

Bir sorunum var
  14. yemregunay21

Yardım Oyun oynarken ekran kapandı siyah oldu dondu APU SİSTEM

dostum akim korumali priz kullaniyorsun degilmi???
  15. yemregunay21

Monitör VRR özelliği nedir ?

arkadaslar bende freesync secenegi yok vrr aciliyor sadece monitor freesync destekliyor
Geri