https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g15-2022-g513rm-hf266.html 34k küsür bir parayı bu laptopu aldım laptop ekranında ufak toz benzeri biseylerle geldi ama urun sağlam gozukuyor iade hakkım dolmadan iade etmelimiyim ilerde sorun yaşarmıyım satıcıya ve asus a sordugum sorularda bana hiçbir...
hocam butce yok ayrica bahsi gecen psu yu 300 tl ye almistim 1 yil dayandi 🤕
1715398182
katilyorum ama bence binlerce tl yatirdigin mining sistemi icin daha iyi cozumler kullanilmali ucuz nerdeyse beles fiyata geldigi icin alistim
ya ben cok anlamiyorum ama goz ucuyla parcalari kontrol ettim hicbirinde yanik patlak goremedim psu haric :)
1715377919
akillandim kanka ama 400watt yeterli olurmu epeyde 500watt yaziyor ekran karti icin onerilen deger olarak
kanka osucuyum normalde reflexler ve aim iyi her oyun akiyor bilgin varsa diger konuma bakarmisin
1715377622
anakart bani yemiyorum ve user rules section 7 den ban yedigim yaziyor smurf lerle alakali bir kural ama ana hesabim ban yedi
Arkadaşlar bu konuyu bilgi almak ve vermek icin aciyorum oncelikle bu sabah saatleri rampage 1650watt psu m inflak etti sistem birkac gunde bir gidiyordu dun aksam oyun girelim dedik girdik sistem kapaniyordu oyunlarda filan sonra oyunumuz bitti sistemi reboot ederek kullanmaya devam ettim oyun...