hocam bi kaç hata daha varda onları yüklemeye çalışıyorum yükleyemedim bi türlü
1759323513
vgc hizmet şu hata ile sona erdi:
Yanlış işlev.
Service Control Manager 7023 yazan var
14 tpm Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri...
Kendim parçaları alım sistemimi birleştirdim. Ekran kartı hariç herşei sıfır adlım ve evde kendim topladım . 2k oynamak için 2k 27inc monitör aldım. ama bir türlü istedigim performansı alamadım valorant dahil lütfen yardım edin. kasılmalar oluyor donmalar oluyor eski kötü laptopumda bile daha...
7500F işlemci
Rx 6800 ekran kartım var
16 gb ram var
Valorant oynarken 1000 fps e bile çıktığı oluyor ama bazen bi anda saniyelik takılmalar yaşıyorum ve gpu kullanımı bana çok geldi 2 k da en düşük ayarlarda oynuyorum sebebi ne olabilir. Sistemi yeni topaldım driver vs. Tüm yükleme ve...
Bütçem monitör ekipman dahil 40k. 2K f/p bi monitör de buldum. 2. El ekran kartlarında güvenemedim. 7500f ve 9060xt 16gb 2 k oyun için uzun süre beni götürür mü yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim
R5 7500F ile ikinci el bir 6800xt yada sıfır 7800xt/4070 almayı düşünüyorum. Segotep brave w1 750w 80+ kasa ile kullanacağım f/p olarak uyguna diziliyor gibime geldi 2 k da durum nedir görüşleriniz nelerdir.