yenal isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Laptop ekran bozulmasi

Garanti halletmez fiziksel hasara benziyor
  2. Y

HP Victus Gaming 15 Alınır mı?

Victus hall sensör sorunlu hali 16 serisinin belirli modellerinde. 15 serisinin menteşeleri daha dandik ilk açılışta sallanma yapıyo ya da masayı titretirsen. ssd yuvası 15kerde 1tane daha sonra ek yükseltme yapmak istediğinde yanına koyamayacaksın (16da 2tane). 15 serisinde Fanların konumu ve...
  3. Y

Yks kaynak önerisi (TYT)

345 biyoloji yerine palme biyolojiyi öneririm Tyt için kitap bitirmekten çok deneme olmak daha faydalı saydığın kitapları erken bitirip denemeye başlarsan daha çok faydasını görürsün
  4. Y

Yks kaynak önerisi (TYT)

Kaç net yapıyosun
  5. Y

sizce hangi laptopu satın almalıyım?

Neden laptop alman gerekiyor ? 17.3 oyun için daha iyi ama eğer farklı yerlerde kullanman gerekiyorsa 17.3 fazla kaba duruyor ve taşıması daha zor. Ram konusunda eğer çok ağır ram isteyen oyun oynamıyorsan 8 yeterli olur Ha eğer büyük çoğunluğu evde kullancaksan masaüstü 6-7k ya güzel bir...
  6. Y

Laptop tamiri fikir istiyorum

Whatsapp tan yazdığımda yeni çip takacağını söyledi
  7. Y

Ara sıra arkadaşlarla lol cs atıyoruz kasmasın yeterli benim için
  8. Y

Merhabalar. Toshiba c855 laptobum bozuldu mahallede birine götürdüm ekran kartı çipinde arıza olduğunu söyledi. Mevcut ekran kartı amd radeon hd 7670m. Bu modellerde intel ekran kartı devre dışı. Çip değişimi için 400-600tl gibi yerine göre fiyat çekiyolar. Başka bir yöntem anakarta müdahale...
Geri