yengara isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Steam Oyunu Kastırıyor

Oyun oynarken birisi steamden bişey yazınca sağ alttan çıkınca direk oyun kasıyor mouse zor dönüyor ama fps 300 sabit neden böyle ne alaka anlamış değilm
  2. Y

Windows Yavaş Açılmaya Başladı

BİRAZ BEKLEDİM BU HATAYI VERDİ ALT TARAFTA HOCAM
  3. Y

Windows Yavaş Açılmaya Başladı

Ya bu PC" ler ne garip aletler. Kasanın içini sadece açıp baktım kapattım windows durduk yere yavaş açılmaya başladı ilk açılışta. O dönen yerde kalıyor geç açılıyor
  4. Y

FPS Neden Tam Performansı Vermiyor?

Dostlar deneyimlediğim garip bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Şimdi bende ekran kartı olarak "AMD Radeon™ HD 6670" var. Ben cs 1.6 oyununda kendimce bazı test yaptım afterburner ile. Yaptığım testlerde neden ekran kartı ve cpu kullanımı olarak tam performansı %100 vermiyor anlamış...
  5. Y

Yardım ASUS TUF GTX 1660Ti Evo 6G İyi Midir?

Peki fiyat olarak 2. el bandında daha iyisi alınabilirmi hocam
  6. Y

attıklarımın hepsi aynı ilan hocam. Almamalıyım değilmi 1705264511 EVO larda soğutma olarak sıkıntı yoktur değilmi hocam bu durumda
  7. Y

yani bu şekilde alıcam
  8. Y

Dostlar bu kartı alıcamda 2. el olarak sizce iyi midir? bir kronik sorunu varmıdır. Garantisi bir kaç aydaha devam ediyormuş 3000 tl ye alınır mı??"ASUS TUF GTX 1660Ti Evo 6G" Bu sisteme takacağım; ANAKART: Asus P9X79 DELUXE İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz RAM: 4x4 (16...
  9. Y

Ekran Kartı Önerisi?

1660 Tİ buldum galiba onu alıcam 3000 tl iyi midir? hocam
  10. Y

Ekran Kartı Önerisi?

darboğazı çok yapar dediler. Onun yerine RTX 2060 almaya karar verdim
  11. Y

Ekran Kartı Önerisi?

Bu fiyata bu kart iyi midir? almalımıyım "Gigabiyte rx 6600 xt gaming x 8gb 256"
  12. Y

Ekran Kartı Önerisi?

Sonuçta zararı yok hemde ucuzda 1704832133 Herzaman darboğaz olurmuki? Ayarları ultraya çekerim ozamanda olmaz heralde?
  13. Y

Ekran Kartı Önerisi?

Bunu buldum "Gigabiyte rx 6600 xt gaming x 8gb 256" 4200 TL'ye fiyat biçiyor 2. el olarak iyi midir??
  14. Y

Ekran Kartı Önerisi?

1660 super TAKSAM tam ayarı gibi aslında uygunada bi buldukmu
Geri