yeniok isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Gameoower Mihawk vs Fujin vs Kyruse

Bu 3'ünden hangisini almalıyım? Kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. Y

Hikayele Oyun Önerisi

Teşekkürler 1680096039 Teşekkür ederim
  3. Y

Hikayele Oyun Önerisi

Rdr2 yi yeni bitirdim ve oynayacak başka oyun arıyorum, önerisi olan var mıdır?(Not: Gow/Detroit/Crysis 1 2 3 oyunlarını da bitirdim)
  4. Y

Gamepower Mihavk&Fujin

Elimde Gpower Mihavk var ve Fujin'e geçmeyi düşünüyorum(mikrofonu çok daha iyi olmasından dolayı) fakat Mihavk'ın en beğendiğim özelliği olan titreşim olayı Fujin de var mı yok mu bilmiyorum ve hiçbir yerde de bulamadım. Burada kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi?
  5. Y

8+4 GB RAM ÇALIŞIR MI?

Elimde bulunan 4GB ram i kullanmış olsam sorun yaşar mıyım ki? Ekstra olarak birde 2 GB ram almakta pek istemiyorum açıkçası.
  6. Y

8+4 GB RAM ÇALIŞIR MI?

Arkadaşlar ve abiler, merhabalar hayırlı cumalar.Benim laptop umda hali hazırda bir 4GB DDR4 2133 Mhz Ram var fakat bu bana yeterli gelmiyor.Ben bunun yanına bir tane 8GB DDR4 2133 Mhz Ram alıp takarsam eğer bir sorun olur mu veya her hangi bir zarara uğramış olur muyum?Bazı sitelere baktım...
  7. Y

GTX 1650 nasildir

1050 ti biraz mazide kaldı, 1650 ti daha iyi olabilir
  8. Y

Asus Radeon RX 580 8GB OC GDDR5 mi XFX RX 580 GTS

asus soğutma olarak daha iyi olduğu için(bence öyle yani) tavsiyem asus olandır.
  9. Y

DDR4 RAM YARDIM

tamamdır teşekkürler ^^
  10. Y

DDR4 RAM YARDIM

tamamdır çok teşekkür ederim ^^
  11. Y

Yardım Piyasadaki F/P en iyi ekran kartı nedir?

RX580 fena olmaz aslında, tavsiye ederim
  12. Y

Format sonrası yüklenmesi gereken driverlar?

chipseti yükleyerek çoğu şeyin hallolcağını düşünüyorum.
  13. Y

AMD vs İNTEL

bütçen hangisine yeterse onu al,fakat bana kalırsa amd derim ^^
  14. Y

DDR4 RAM YARDIM

Oyunlarımda sürekli donmalar ve kasmalar yaşıyorum ve üstüne üstlük arkadan müzik falan açmaya çalıştığımda bilgisayarın kaloriferden farkı olmuyor. Bunları azda olsa hafifletir mi?
  15. Y

DDR4 RAM YARDIM

Arkadaşlar,abiler herkese merhaba. Benim şu anda kullanmış olduğum laptop'un 4 gb rami var ve ben bunu yükseltmek istiyorum. Bilgisayarın ram türü DDR4, ben gidip başka bir markanın DDR4 ramini alırsam ve takarsam eğer bilgisayarımda her hangi bir sorun oluşur mu?
Geri