Arkadaşlar dünden beri windows güvenliği böyle bir hata veriyor internette bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
2. ss de ayarlara git seçeneğine basınca sayfa kullanılamıyor diyor.
1 ay önce hazır sistem aldım. Valorant cs gibi düşük grafik oyunları oynarken hiç ses felan yok gayet iyi çalışıyor fanlar ama rdr2 death stranding vb oyunları açınca fazla ses çıkartıyor. Ayriyeten birde kulağımı kasaya dayayıp dinledim bir de cızırtı sesi var. Ekran Kartı sıcaklığı 70 75 arası...
Valorant girmek istedim bu hata ile karşılaştım ne olduğu hakkında bir şey bulamadım doğru düzgün. Diğer oyunları açabiliyorum ama garip bir şekilde cpu kullanımı %100 oluyor ve oyunların ana menüsünde bile kasmaya başlıyor pc. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
XFX RX 6700XT 12GB
amd ryzen 5...
Hocam ekran kartını tam takmamışım çok narin davranıyordum kırmamak için şimdi hafif bastırdım tam oturdu. Şu an fanlar dönüyor ama Led hala yanmadı. Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
1672840195
Hocam ekran kartını tam takmamışım çok narin davranıyordum kırmamak için şimdi...
XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT Core Gaming Ekran Kartı
Anakarta taktım takarken kilitten ses gelmesi lazım dediler. Takarken ses gelmiyor ama kilidi kitli kontrol ettim. İki ayrı güç kablosu vardı onları da doğru taktım. Tak çıkar yaptım bir kaç kez her seferinde aynı.
İnce hesaptan sistem aldım bu gün elime ulaştı. Monitör yarın gelecek ama ben şimdiden ekran kartının montajını yapmak istedim. Ekran kartını taktım kablolarını bağladım sonra oldu mu diye sistemi çalıştırdım kasanın içinde ekran kartı hariç her şey çalışıyor. Ekran kartının çalışması için illa...