Yeşillisitedengeldim isimli üyenin son içerikleri

1. Yeşillisitedengeldim

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Öncelikle en basitinden mendil güzel olurdu, burnumu silmem gerek. Kapıyı açamıyorum çünkü hayvan gibi ses yapıyor. Haliyle sümüklü 2-C sınıfı öğrencisi gibi kaldım resmen. Annemle babamın birlikte yaşaması süper olurdu. Arada kalmaktan nefret ediyorum... 600 Dolar şuan çok iyi olurdu. İşlemci...
  2. Yeşillisitedengeldim

Bilgisayarımda Çok Fazla FPS Düşüşü Yaşıyorum,Eskiden Böyle Değildi.

Teknik servise gidip termal macun değiştirmesini isteyebilirsin, ya da undervolt işlemi yapabilirsin. UV için konu açman daha sağlıklı olur. Çok hakim değilim. Yine de, sıcaklıkları görmeyi isterdim.
  3. Yeşillisitedengeldim

Programı indirdikten sonra, Sırasıyla resimdekileri yap. Ondan sonra GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımının yanındaki tike basıp alttaki menüden OSD'de göster(in bilgi ekranı) tikine tıkla.
  4. Yeşillisitedengeldim

MSI Afterburner'dan sıcaklıkları atar mısın? https://www.technopat.net/2015/09/27/msi-afterburner-osd-gosterge-rehberi/
  5. Yeşillisitedengeldim

Yardım RAM 8x4'mü 16x2 mi ?

8x4 daha iyi olur ama 16x2 upgrade'e daha müsait. Tabii 4 Ram slotunun olduğunu varsayıyorum.
  6. Yeşillisitedengeldim

İşlemcinin tam modeli gerekiyor. Görev yöneticisinde performans sekmesinden CPU bölümünde yazar. Gerçi sadece bu yeter, diğerlerini yazmışsın zaten.
  7. Yeşillisitedengeldim

Bilgisyarım netflix ve video falan izlemek için w10 kaldırır mı ?

Win10 işkence olacaktır. İstersen deneyebilirsin, zarar gelmez ne de olsa.
  8. Yeşillisitedengeldim

Bilgisyarım netflix ve video falan izlemek için w10 kaldırır mı ?

Tarayıcıdan izlemeyi deneyebilirsin. https://www.netflix.com/browse Ayrıca muhtemelen DDR2 sisteme sahipsin, o kadar eski sistemde SSD olduğunu da sanmıyorum. Bu yüzden 8.1 en mantıklısı olacaktır.
  9. Yeşillisitedengeldim

2. el ryzen 5 3400g ne kadara alınmalı

Aynısın laciverdi, 4300GE hem yeni nesil hem de daha az güç tüketiyor. Onun dşında pek bi' fark yok. Bakıyorum hemen. 1625074953...
  10. Yeşillisitedengeldim

AMD FideltyFx açıklaması

1- Çıkalı çok oldu, 2-Cevabı 1. maddede. 3-İşlemcilik bi' durum yok. GPU'lar için bu teknoloji. Tabii ileride ne olur bilemem.
  11. Yeşillisitedengeldim

2. el ryzen 5 3400g ne kadara alınmalı

1200-1300'den fazlasını vermezdim. O fiyata 87 TL daha ekleyip 4300GE alıyorsun çünkü.
  12. Yeşillisitedengeldim

AMD Ryzen 1600AF aldım ama fişte 1600 Yazıyor ?

Buradan hiçbir şey söyleyemeyiz. Nereden aldın, link verebilir misin?
  13. Yeşillisitedengeldim

Lgs de Bu liseye girebilir miyim

Google'ladığımda geçen sene %0.57 yüzdelik dilim ile aldıklarını görüyorum. Biraz şansın yardımıyla girebilirsin bence.
Geri