yesososo isimli üyenin son içerikleri

1. Y

750 TL'ye HyperX Pulsefire Haste 2 Core aldım H.O G.O?

İncelemesini yazarsanız etiketler misiniz hocam? Düşündüğüm bir modeldi.
  2. Y

Diyet ve spor için akıllı cihaz önerileriniz

Hocam en azından adım sayısı ve ortalama bir değer verse kafi. Amacım zaten motivasyon biraz da.
  3. Y

I3 1305U / i5 1235U / i5 13420H hangisi tercih edilmeli

3. cihaz daha tercih edilesi. ama 2 3bin aşağıya da bulunabiliyor. araştır indirimdeyken al bence.
  4. Y

Diyet ve spor için akıllı cihaz önerileriniz

spor salonunda performansımı takip edebileceğim, kusursuz olmasa da doğruya yakın kcal yakımı gösterebilecek akıllı bileklik saat önerinizi alabilirim. ayrıca tartı önerinizi de alabilirim.
  5. Y

❌İndirim Bitti! Acer Aspire Lite i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" WUXGA Notebook 12.824TL

Kullanmakta olduğum bir model. Wifi yongası sorunlu. Arada bağlantı kopmaları yaşayabillirsiniz(wifi&bt). Ama genel olarak f/p.
  6. Y

Msi Pulse 16 Ai C1VFKG Düşük FPS Sorunu

teşekkür ediyorum hocam o halde.
  7. Y

Şu an buna bakacağım. MSI Center çözüm olmadı gibi. 1749908470 Evet öyle fakat 4060 GTA Enchanted Vers. Max RTX ayarlarda 25W çalışıyor. İntel Graf. 45W çalışıyor. Hibrit modu gibi geldi bana.
  8. Y

Laptoptan genel olarak memnunum fakat perfomans bakımından yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Özellikle Mafia 3 ve RDR2 için konuşacağım. Mafia 3'de yeteri kadar grafikleri yansıtamıyor gibi ayrıca menü içerisinde 900 FPS olarak ilerlemiyor. Ayrıca, oyunlarda iki GPU'sunu birden kullanıyor...
  9. Y

35 bin liraya kadar gaming laptop önerisi

40bin liraya bir tık fazla gibi geldi hocam. Elbette zam gelmiş olabilir, ben bugün için yorumluyorum.
  10. Y

playstation 4 slim + drive club + gta 5 için 7000 lira nasıl sizce?

8. nesili tamamen es geçen birisiyim hocam. series s'e 8-9k daha mantıklı olabilir tabi dediğiniz gibi ama amacım güncel oyun kovalamak değil. elimde rtx 3060 var aslında.
  11. Y

Hocam Series S yerine PS4 tercih etme sebebim koleksiyon yapma merakım. Disk koleksiyonu yapma hevesim var. 1726562607 Tek kol hocam. 2116 CUH ve 1 TB. 1726562634 Hocam bildiğim kadarıyla spot'lar zaten 6 bandına kendi alıyor. Bence biraz düşük söylediniz piyasayı. 1726562750
  12. Y

Max 30 k alinabilecek en iyi gaming laptop

Soğutması iyi laptoplar çok çok yüksek fiyatlara hocam. 90 dereceleri hep göreceksiniz. burada önerilecek olan laptopları google'a kopyalayıp ısınma sorunu deyin dediğimi anlayacaksınız.
  13. Y

BU KOL ORJİNAL MI? Ps4

orijinal.
  14. Y

sorum başlıkta belli.
Geri