Yeti isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri 500 TL oyun önerileri

500 TL'ye ve orta bir bilgisayar ile oynayabileceğim oyun önerileri. Oyunları düşük ayarda oynayabilirim. Sistem : AMD RADEON R7 200, İNTEL CORE İ5-3470 CPU 3.2OGHZ (4 CPUs) ~3.2GHZ Steam Hesabımdan ufak bir çıkarım yaparsanız iyi olur https://steamcommunity.com/profiles/76561199105407747/
  2. Y

7500 TL Bilgisayar Önerisi

Yeni bir bilgisayar lazım bana. Amacım oyunları ultra grafikte oynamak değil, orta-yüksek grafiklerde 80-90 FPS oynayabilmek. (Amacım sadece oyun değil bir yandan aseprite,photoshop gibi uygulamalar, bir yandan unreal engine,unity gibi uygulamaları rage geçirmeden kullanmam lazım.) (Kasam ve...
  3. Y

Fifa 15 İndirdim, Logo geliyor, siyah ekran oluyor ve kapanıyor

peki nasıl çözebilirim sorunu bir daha indirmek istemiyorum?
  4. Y

Fifa 15 İndirdim, Logo geliyor, siyah ekran oluyor ve kapanıyor

https://steamunlocked.net/41-fifa-15-free-download/ Fifa 15'i buradan indirdim malum, çok pahalı olduğu için güvendiğim crack sitesinden indirdim. Ancak sorunum başlıkta yazdığı gibi yardım eder misiniz?
  5. Y

8500 TL Playstation 4

Slim ile normali arasındaki fark nedir acaba?
  6. Y

8500 TL Playstation 4

Bilmiyorum baktım ancak biraz daha baksam iyi olur yarın sabah
  7. Y

8500 TL Playstation 4

Merhabalar, şuan kendime bir 8500TL Playstation 4 bakıyorum. Daha az olabilir ancak fiyat çok üste çıkmazsa (Maks:100-200TL Fazla) sevinirim. Arıyorum yaklaşık 1 saattir, bulamadım. Bulursanız veya bildiğiniz varsa atarsanız memnun olurum. Önemli Not : Verdiğiniz site güvenilirse memnun olurum...
  8. Y

Minecraft map fikirleri

Çok iyi bir komut bilgim var ancak, ne yapsam hiçbir fikrim yok öneriniz var mı? ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████████▓███████████████████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████████▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████████████▓███████████████████...
  9. Y

Minecraft gerçekten 159 tl mi ?

taklit değil vergi ile falan sorun olmasın dye dedim alınuyor mudur vergi
  10. Y

şaka yaptım*
  11. Y

Arkadaşlar 159 TL gösteriyor ama daha geçenlerde bir milyon tl olduğu için nasıl güvenebilir miyim falan bilemiyorum acil yardım lütfen
  12. Y

64 Bit Ekran Kartına 32 Bit Driver Olur Mu?

kusura bakmayın kör olmuşum galiba :P
  13. Y

İkisindede Windows Legacy Drivers The latest available drivers appear below. This product has been moved to a legacy support model and no additional driver releases are planned. Read About Software Support for Legacy Products diyor anlamıyorum
  14. Y

Benim Ekran Kartım Amd R7 240 gibi bir şey olması lazım. Sayfasına gittiğimde win 10 64x driver'ı yoktu, 32x vardı 8.1'in 64 biti ve 32 biti vardı 32 Bit ile güncellesem sorun olur mu? İşletim sistemim : win 10 home 64x
  15. Y

Arkadaşlar, windowsda windows + r ile açılan kendi sembolünü çizebildiğiniz

kaydedince charmap'e kaydeden bir program vardı adı neydi kafayı yiyeceğim
Geri