Arkadaşlar zaten konuyu başlıkta yazmış oldum. Biostar A520MT anakart var. Üstünde Biostar RX 580 8GB mevcuttur. Ryzen 5600 işlemcisi var. Lakin ekran kartının yetersiz gelmeye başladığını hissetmeye başladım. Anakartı değiştirmeden rtx 4060 takabilmem mümkün müdür. Bir sorun çıkar mı?
Arkadaşlar birkaç yakın dostum ile bu bilgisayarı alma kararı aldık. Ancak korktuğumuz kısım laptopun 4 gb Rami var ve kaç ram slotu var kç gb takıla biliyor bilmiyoruz. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
İşlemcisi: i3 1215U
Arkadaşlar pazartesi günü bu laptopu 2. El olarak almaya gideceğiz. 16gb'rami var. 1tb hdd'si var ve 128 gb ssd'si var. İ5 6300hq işlemcisi var. İşlemcinin ekran kartı da var. 8 gb vrami var. Ekran kartı Nvidia GeForce GT 940 MX 2GB. Kutu, fatura ve kitapçıkları mevcutmuş. Turbo fanı mevcutmuş...
Yardımınız için teşekkür ederim. İşlemci olarak İntel Core İ2 Duo T9600 takacağım. Ram olarak 2+1 ram var 1 adet daha 2 gb ram sipariş edip 4 gb yapacağım(4x2 bulamadım).
Yaşadığım yerde 2.el 11k'ya buldum böyle bir sistem. Anakartı Z370A Pro ve 8 GB vengeance RAM'e sahip(3 Slotu daha var). Ayrıca 256 gb m2 SSD'YE sahip. Alınır mı? (Monitör, klavye, kulaklığım yok).1 adet daha ssd yeri var.
Tamamdır teşekkür ederim dediğin herşeyi yapacağım. Size geri dönüş sağlayacağım
1723894447
1723894499
Sorun bu arada durduk yere oldu hiçbir parça falanda değiştirmedim.
1723892664
Kusura bakma reis de sert yapmana gerek yoktu. İşlemcim AMD Athlon X4 740 idi. Ekran kartımı bilmiyorum 4+2 ram vardı. Öyle. Kapatmaktan kastım ise ekrana görüntü gelmediği için kasanın tuşundan kapatmaya çalışıyorum oda olmuyor. Ama açarken kasa tuşundan açılıyor.
1723892929
Ekran...
Arkadaşlar herkese iyi günler. Geçenlerde Bilgisayarımı açtığımda ekrana görüntü gelmediğini ve kapatmaya çalışınca da kapanmadığını fark ettim. Kapatmak için zorunlu olarak kökten fişi çekmek zorunda kalıyorum. Sizce sorun nedir lütfen yardım edin.