3d yazıcı parçalarını alıp kendi yazicisini yapan insanları gördüm ve bunun daha dayanıklı olduğunu söylüyorlar kendi yazicisini toplayan varsa yazarsa sevinirim toplayınca 4500 TL yapıyor hesapladım bütçe 10.000 TL toplayim. Mı yazıcı mı satın alayım
Sürekli parçaların bozulmasıyla ugrasmiyacagim bir yazıcı arıyorum bu fiyata öyle bir yazıcı var mı yada parçaları satın alıp kendi yazıcımi toplamak mantıklı mı kendi yazicisini yapan varsa yazsın lütfen
Beyler dolaptan 2500 TL'ye playstation 3 slim kasa 250gb aldım 3 kol çıktı cihaz çalışıyor temiz gibi kolların biri çalışıyor ama kırık buton var diğer kollar bozuk çıktı bı arkadaşım 3500e aldığını söyledi bu fiyata bedava almışsın dedi sizce iade ediyim mi
(PlayStation cahili biriyim )...
Omix X5 alınır mı kullanan var mı video edileme için yeterli mi 2k destekliyor mu ve kamerası nasıl iş için kullanacağım bütçe 5500 bu telefondan daha iyi bir telefon var mı bu bütçe için
Binance ziraat bankası kartımı kabul etmiyor YouTubeda paparadan para atanları gördüm ama Binancede paparadan para atma kaldırılmış diye duydum Papara ile para atabilecegim borsa uygulaması var mı yada hala binancea paparadan atma yöntemi var mı
Bütçe : 15.000-20.000
Amaç: Okul iş ve biraz oyun çok yüksek FPS oyunları değil
Bu amaç doğrultusunda sistem toplamam mı yoksa laptop almam mı daha mantıklı
8gb ram 256gb ssd
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5HNRD4M?psc=1&linkCode=ogi&th=1&psc=1&tag=cimriprime-21
aynı paraya sistem toplamak mı bunu almak mı daha mantıklı (iş için kullanacağım)