Dostum bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. Globalde baya bir şikayet var. E spor camiasında olanlar bile şu oyunun serverlerinden şikayetçi. İnternetim aynı oyun aynı. Sadece yeniden yükledim. Gol attıktan sonra oyun laglanır mı ya ! Yani komik aslında ama gülemiyorum
Ben bu kadar umursanmayan bir oyun görmedim. Oyuna başlıyorum sıkıntı yok. Ta ki gol atana kadar. Gol attıktan sonra her şey 2 saniye sonra geliyor. Top ışınlanıyor ve boş yere maç kaybediyorum. Tekli modda da denedim duo modunda da denedim. Sorun aynı abi. Çözümü var mıdır bilmiyorum ama bilen...
Yok düzelmedi. Bir kulanıcı amd adrenalinden kaynaklanıyor demişti de. Onu da nasıl iptal edicem silicem bilmiyorum. Bana komple biostan iptal etmenin çözümü lazım.
Amd işlemcim var ve rtx 4080 super ekran kartım var. Ancak işlemcinin dahili ekran kartı da aktif gözüküyor.Ve oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Msi biosta kapatamadım. X870 pro wifi modeli bu arada. Nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Driverden sonra düzeldi teşekkürler. Bir de msi pro x870-p anakartını kullanıyorum da fanları smart moda aldım birden hızlanıyor azalıyor. Ne yapmam gerek. Şuan fazla sesli
1735461043
Nasıl optimize edebilirim
Sistemin her şeyini hallettim. Bios windows vs. Ancak şimdi daha bütük bir sorun çıktı. Pc geç açılıyordu başlarda. Dram ışığı yanıyordu sonra açılıyordu. Normaldir dedim sistem kendini tanıyor. Şimdi windowsu açtım dxdiag'a baktım direkt. Ekran kartım görünmiyor. Driver falan yüklemedim ama...
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Tavsiyem ekrana görüntü gelmiyorsa ve anakartınız yeniyse anakarttan bios yüklemeniz olur. Oldu da benim gibi ön panelden yükleyecekseniz de farklı bir monitör veya televizyon ile deneyin. Ben evdeki hdmi çıkışı olan televizyondan denedim görüntü geldi. Biosu bir...
Hocam 4080 super ryzen 9900x Msi pro x870-p wifi modeli 16×2 6000mhz twinmos ram deepcool sıvı soğutucu 1 sata ssd 1 tane m2 ssd hdd ve kasa olarak corsair 3000d modelini seçtim. Bios açıldı şuan ama güncellemeyi yapmaktan çekindim açıkçası. Çünkü biraz önce m flash bölümüne girdiğimde ekran...
Girebilsem yapacağım da bakalım artık deniyorum. Uzman birini nerden bulabilirim. Tavsiyeniz var mı ?
1735425486
Çok saçma bir yöntemle hallettim. Monitörü tam turuncu ışık sönüncü taktım ve del tuşunu spamladım. Açıldı :D
Sistemi tamamen topladım. Tam açtım iki dakima görüntü gelmedi. Anakarta baktım boot ışığı yeşil yanıyordu. Bekleyeyim dedim. Bios ekranı geldi. O ışık gitti. sonra flashı taktım ön panele ardından m flash bölümüne girdim restart attı bekledim baya. Yine boot ışığı yandı bu sefer açılmadı...
Hocam güç kabloları hangisi. Çoğul olunca anlamıyorum. Bende 3 tane aynı kablo. Bi tane de farklı kablo var
1735398503
Görsel paylaştım. Ordan söyleyebilirsen çok sevinirim