yeyeye isimli üyenin son içerikleri

1. yeyeye

IEM kulaklık önerisi

3000-4000 lira bandında müzik performansı tatmin edici önerilere ihtiyacım var. Bass performansı güzel olacak ve doğru sesi alabileceğim bu fiyatta iem var mıdır?
  2. yeyeye

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

S25+ kaç tane gelmişti bir tane mi geliyor yoksa birden fazla mı stok oluyor
  3. yeyeye

S25+ ve S25FE arasında kararsızlık

Exynos ile Snapdragon arasındaki fark ne kadar etkiler bir de 2-3 yıl geçtikten sonra telefonun performansı nasıl olur
  4. yeyeye

S25+ ve S25FE arasında kararsızlık

S25+ aradaki farka değer mi arkadaşlar kamera ile çok işim olmuyor benim için önemli olan gün içerisinde şarj yeterli olsun instagram whatsapp kullanırken seri kullanımda donma kasma yapmasın. Samsung kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim
  5. yeyeye

Xbox game pass ödeme sorunu

gamepass alamıyorum ödeme işlemleri tüm kartlarda başarısız oluyor. menüye geldiğimde fark ettim tüm microsoft ödemeleri hindistan rupisi olarak görünüyor. konumum ve dilim türkiye/türkçe olmasına rağmen böyle bir sorun yaşıyorum. bilgisi olan var mı?
  6. yeyeye

❌İndirim Bitti! Samsung telefonlarda efsane indirimler

S25+ alıp satacak olan varsa istanbul içi konuşabiliriz
  7. yeyeye

Windows 11 Pro Lisans 2 TL

güvenilir mi ?
  8. yeyeye

Windows 11 Pro Lisans 2 TL

beyler win 11 home için key lazım alabileceğim uygun bir yer veya site var mı bulabileceğimiz
  9. yeyeye

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başladı !

bende de aynı
  10. yeyeye

Yardım R5 7600 + RTX5070 DLSS 4 Performansı, FPS Farkı Tatmin Etmiyor

kare oluşturmayı açıp dener misin
  11. yeyeye

Ajazz 159pro dongle rgb kapanıyor mu?

Ajazz 159pro yeni geldi kurdum fakat ışığı beni rahatsız ediyor. Driverde varsa bulamadım kapatabiliyor muyuz?
  12. yeyeye

Yardım Türknet bazı sitelere bağlanmıyor

sıkıntı var evet. dc, x, steam gibi yerler gidip geliyor
  13. yeyeye

🔥İndirim Stanley Termos %30 İndirim 899 TL

aldım teşekkürler
  14. yeyeye

RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

istersen INTEL ekran kartını da al aktif kullan hiçbir şeyi değiştirmez günün sonunda görünen köy kılavuz istemez dostum
  15. yeyeye

RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

aynı teknolojiyi amd yapsın daha iyisini yapsın 10.000 fazla olsa veririm çünkü günün sonunda en iyi teknolojiye ve malzemeye ulaşmış olurum. daha ortada hiçbir şey yokken burada gelip AMD fanboyluk yapmanın hiçbir anlamı yok umarım bunu anlayabilirsin
Geri