Yezzy isimli üyenin son içerikleri

1. Yezzy

Net kargo ile görüşleriniz nelerdir

Bi kere net kargonun deposunda yevmiyeci olarak çalışmıştım yani hayatımda gördüğüm en kötü en pis depoydu işini düzgün yapmayan bi firma
  2. Yezzy

Çözüldü✓ Yeni Pc topladım fakat internet hız problemi yaşıyorum

Arkadaşlar sorun anakartımdaymış bi yerindeki parça yüzünde tam hız sağlıyamıyomuş garantiye vericem konuyu kapatabilirsiniz
  3. Yezzy

hızın düşük olduğunu valorant indirirken farkettim 1mb geçmiyodu sonra chrome dan speedteste girdim ordada 10mbps geçmiyodu telefondan filann kontrol ettim orda normaldi bağdaştırıcı seçeneklerine giriyorum orda 10mbps sabitlenmiş hız ve değişmiyor
  4. Yezzy

driverları yükledim kabloda hasar yok diğer sistemi açıyorum orda normal pcyi yeni kurdum vpn filan yok
  5. Yezzy

şöyle anlatayım eski sistemimde aynı kabloyu kullanarak 35 mbps alıyorum fakat yeni topladım sistemde 10 mbps sabit alıyorum telden filan speedtest yapıyorum yüksek gösteriyor burda sabit 10 veriyo bios update filanda yaptım olmadı
  6. Yezzy

bu yapılandırmada speed dublex diye bi ayar var onu yükseltiyorum fakat değişmiyor
  7. Yezzy

yan yana 1646574878 Bugün biraz forumlara baktım ağ bağdaştırıcısında 10mb sabitlendiğini gördüm ve değiştiremiyorum anakartla ilgili olduğunu düşünüyorum ama hala nasıl çözücem bilemiyorum
  8. Yezzy

Virüslede alakalı olduğunu düşünmüyorum yeni pcye geçtim win 11 işletim sistemi kurdum valorant indirmek istedim ve fark ettim speedtest ten kontrol ettim ve 10mbps geçmiyodu telden denedim telde 30mbps alıyorum
  9. Yezzy

CAT 5 kablo kullanıyorum Kabloyla alakası olabilirmi ki
  10. Yezzy

Eski kullandığım pcde normal hız değerim olan 35 mbps alırken yeni kurduğum pcde 10 mbps yi geçmiyor neyle alakası olabilir Diğer kullandığım cihazlardada test yaptım hepsi normal işletim sistemi win 11 anakart msi B450m-a pro max
  11. Yezzy

pc topluyorum psu ne almalıyım

Bunu asla tavsiye etmem psu çok önemli elinde patlarsa diğer aprçalarda zarar görebilir olabildiğince güvenilir marka tercih et Bu psu senin için uygun fiyatıda güzel
  12. Yezzy

pc topluyorum psu ne almalıyım

450-500w rahat yeter
Geri