ygt_blgn isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bu takas mantıklı mı?

Ryzen 7 5700X. B550 anakart 32 GB RAM 8-8-8-8 RGB. 480 M.2 SSD. 600W Power Cooler Master. Cooler Master kasa. RTX 3060 Ti 3 fanlı ekran kartı. Aynı fiyata bu takası da yapabiliriz diyor. Render ve edit için kullanacağım sistemi. 1746550062 edit ve render için biraz yetersiz kalabiliyor, onun...
  2. Y

Bu takas mantıklı mı?

gta 6 bile açar bence sistem. orta ayarda akar yani. 1746547564 peki neden mantıklı değil?
  3. Y

Bu takas mantıklı mı?

eyvallah hocam bir ay içinde alıyorum o zaman. bu arada alacağım sistemde MSFS 2024 ve adobe after effects kullanacağım kasmaz dimi? 1746547444 eğer tam bütçeyi ayarlar isem hiç pazarlığa bile girmeyebilirim ama şansımı deneyeceğim. Biraz çalışıp para kazanayım da.
  4. Y

Bu takas mantıklı mı?

arkadaşlar merhaba, elimde bir sistem var; zotac gtx 1070 8 gb ryzen 5 3600 2x16 corsair ddr4 3000 MHz ram 224 gb kingston SA400M8240G m2 ssd msi b450m pro-m2 üstüne 13 bin lira verip takaslayacağım sistem de şu; ryzen 5 5600x rtx 3070 480gb ssd cougar kasa 650w thermaltake psu 2x16gb gskill...
  5. Y

Bu video nasıl yapılıyor yardım edin

bana da öğretir misin ve örnek videon varsa bana atar mısın? forumda dm özelliği varsa numarayı bana yaz wpden yazacağım.
  6. Y

Bu video nasıl yapılıyor yardım edin

bu video nasıl yapılıyor? yardımınızı istiyorum.. Blender ile yapmayı denedim çok farklı bir sonuç çıkıyor grafik olarak. (blosm kütüphanesini kullandım)
  7. Y

Bu iki monitör nasıl olur sizce?

şuanki düzeni bozamam ki. yani formatla uğraşamam maalesef çünkü işim bilgisayardan.
  8. Y

Yardım Curved 23 inç monitör önerisi lazım

1-2 cm yukarda kalıyor benim monitör. onu da ayarlarım ben, asus monitörün altına ufak bi defter koyarım.
  9. Y

kingston marka 250 gb ssd var tam modelini bilmiyorum. ek olarak da 320 gb sata samsung 7200 rpm hdd kullanıyorum eski model.
  10. Y

teşekkür ederim ama bana sata lazım m2 slotu dolu şuan.
  11. Y

Eyw Kral. İlerki ay alıyorum o zaman. bi de ssd alacağım 2 bine. 1tb. Öneriniz varsa memnun olurum.
  12. Y

ghosting falan var ama iki farklı panel olursa göz yorar zaten. O yüzden dediğiniz gibi tekrardan alacağım bu monitörü teşekkürler. Başka bir öneriniz var ise konuyu açık bırakıyorum.
  13. Y

arkadaşlar merhaba, bende iki monitör var ama yandakini değişitirip 23 inç 180 hz monitör düşünüyorum bütçe maksimum 7k. https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-inc-144hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce bu monitörü düşündüm nasıl sizce bende de viewsonic...
  14. Y

attığım linkteki monitör benim ana ekranın yanında yükseklik farkı olur mu? asetto corsada iki monitör oynamak istiyorum da
  15. Y

daha çok hoşuma gidiyor aslında. cs2 ve asetto oynuyorum daha çok, flat mı alsam? curved monitörü de ikinci ekran yaparım ana ekran da flat kalsın dimi? 1740830212 https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-inc-144hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce şöyle bir...
Geri