ygtemreozn isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Victus 16 FPS Düşmesi

Peki nasıl çözerim bir bilginiz var mı? 1707134643 Eğer ısıdan kaynaklıysa prize tak çıkar yapınca geçici fps yükselmesinin nedeni ne olabilir?
  2. Y

Victus 16 FPS Düşmesi

Merhaba arkadaşlar. Victus 16 laptop sahibiyim. RTX 4060 + i7 13700H kullanıyorum. Oyun oynarken veya bilgisayar yük altındayken performans düşüşü oluyor (şarja takılı durumda). Performans düştüğünde fps 50-60 civarlarına düşüyor. Şarjdan çıkarıp yeniden taktığımda 1 dk boyunca fps 200...
  3. Y

R3 3100 yerine R5 5500'e geçilir mi?

Merhaba. 2 yıldır GTX1660S kartımın yanında R3 3100 kullanıyorum. İndirimlerden dolayı R5 5500'e geçmek istiyorum. İkisi arasında ne kadar fark olur geçmeli miyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  4. Y

Yazıcı adaptörsüz çalışır mı?

Çok para o yüzden :). Biraz daha ekleyip yazıcı aldım yerine zaten eskiydi çalışıp çalışmayacağı da kesin değildi.
  5. Y

Yazıcı adaptörsüz çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bir HP PhotoSmart yazıcı var. Adaptörü kayıp. Arkasında 32V 750mA yazıyor. Buna adaptörsüz yazıcı kablosu taksam 240V çalışır mı? Yoksa illa adaptör şart mı? (Adaptör yazıcının içinde değil)
  6. Y

EA Play'deki oyunlar bir süre sonra gidiyor mu?

EA Play için 1 yıllık abonelik alacağım. Sorum şu mesela FIFA21, FIFA22 eklendiğinde kaldırılacak mı? Game Pass'te bazı oyunlar bir süre sonra gidiyordu sanırım. Bunda da böyle bir şey var mı?
  7. Y

FIFA 21 Ne Zaman İndirime Girer?

1 yıllık EA Play mantıklı mı sizce? 169 TL.
  8. Y

FIFA 21 Ne Zaman İndirime Girer?

Merhaba dostlar. FIFA 21 bir ara 67 TL'ye kadar düşmüştü fakat alamadım. Tekrar ne zaman indirime girer, girerse ne kadar düşer tahmini olan yazabilir mi?
  9. Y

Gamenote Hv-kb4321 mi GamePower Ogre RGB mi?

çok ses var mı mavi switch sonuçta
  10. Y

Sorunlu model önceki versiyondu galiba ama bunda da aynı sorun var mı?
  11. Y

https://www.incehesap.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-klavye-fiyati-44168/ https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-hv-kb432l-kablolu-mekanik-rgb-gaming-klavye/ Bütçem en fazla 350 lira civarlarıdır. Bu iki klavye arasında kaldım. Gamenote Content Blue, GP Ogre Outemu Red Switch. Hangisi iyidir...
  12. Y

Hamachi Yüksek Ping Sorunu

Hamachi üzerinden arkadaşlarla Valheim girdiğimizde pingim 1138 seviyelerine çıkıyor. Normalde pingim 59-90 arasında geziyor. Bu durumun çözümü var mı?
  13. Y

Yardım James Donkey 610s alınır mı ?

Blue switch alma. Red olan modeli de olması lazım.
  14. Y

PC'de aynı anda birden fazla oyun açmak zararlı mı?

Selam dostlar. Ekran kartım 1660 süper. Bir yandan arkadaşlarla ARK oynarken bir yandan da Football Manager oynamak istiyorum. Aynı anda iki oyunu açsam bilgisayarıma zarar verir mi?
  15. Y

4700 tl kasa toplama

Ryzen 3 3100 ve 1650 Süper toplayabilirsin.
Geri