herhangi bir gelişme olursa bilgilendiririm
1727015052
hafifinden yürü ve kızı kendine aşık et. İlk başta fazla ilgi göster muhtemelen naz yapar daha sonra bütün ilgiyi bi anda düşür daha sonra o sana ilgi duyucaktır muhtemelen denemeye değer
1727015071
reel olayı cok mantikli haci
kanka ben bu kızdan hoşlanıyorum tamam mı o da bana ara sıra pas atıyor yani bunu sürdürmek için konu lazım ki hemen de laps diye acilmak istemiyorum ama konuşmak istiyorum
1726937306
ama sadece okulda konuşmak yetmiyo ki:(
Arkadaşlar iphone 15 almayı düşünüyorum ve dynamic ıslandı da istiyorum ama çevremde iphonr 15 in çok ısındığını duydum gerçekten o kadar ısınıyormu kullanan, bilgisi olan varmı
Hocam selamlar biz arkadaşlarla hzyasou linkinden bigtime oyununu indirmeye karar verdik hem NFT düşmesi hem de zaman
Öldürmek için ama bedava NFT biraz garip geliyor ve birkaç yerde mining diyenler olmuş bilgisi olan var mı indirmeli miyim?
Arkadaslar benim pcde windows etkin değil we etkinleştirmek istiyorum internette satılan ucuz windows keylerden alıp etkinmleştirsem herhangi bir sorun olur mu (virüs gibi)
KANKA ben norton 360 for gamers kullanıyorum onda game optimizer var tamam mı onu kapattım ve şu anda arkadaki şeyler donmuyo delircem bu kadar basit miydi