ygturkmen isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Masaüstünde sağ tık çalışmıyor

w11 güncelleştirmeleri sildim tekrar başlattım, güncelleştirmeden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
  2. Y

format atsam düzelir mi
  3. Y

düzelmedi hocam, ekranın orta kısmının büyük çoğunluğunda hiçbir şey yapılmıyor, arama motorlarında, uygulamalarda sorun yok sadece masaüstü
  4. Y

bilgisayarı ilk açtığımda bir problem olmuyor biraz zaman geçince yukarıda yazdığım gibi oluyor
  5. Y

arkadaşlar masaüstünün çok büyük bir kısmında sağ tık yapılmıyor veya dosyalara tıklanmıyor o tarafa dosya kaydırdığımda engelleme işareti çıkıyor bu neden olur?
  6. Y

Office programı ücretsiz veya tek kullanımlık olmayankey önerisi

yapamadım abi kodu alacam herhalde mecbur
  7. Y

bu hangi sürüm için hocam 2024 var şu anda diğerlerinde hiçbir şey açılmıyor 1764504948 trioyu indiriyorum şimdi hocam deneyecem
  8. Y

ya ben daha demin 21 i 19 u indirdim hiç açılmadı word 24 de açılıyor sadece onda da key istiyor neden açılmadı acaba bilginiz var mı
  9. Y

eyvallah bir deneyeyim
  10. Y

yorumları baya kötü hocam browser üzerinden olanı veriyolar yazmışlar bana o lazım değil
  11. Y

arkadaşlar word kullanmam lazım videolardaki yöntemleri denedim önceden 2-3 ay çalışıp sonra kapanıyordu tekrar kuruyordum devam ediyordum ama artık açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
  12. Y

Bunu alsam format attığımda tekrar kullanabilir miyim

bir tane böyle ucuz format attığımda tekrar kullanabileceğim ürün atabilir misiniz
  13. Y

Bunu alsam format attığımda tekrar kullanabilir miyim

https://www.saglamlisans.com/urun/office-2021-pro-plus-lisans-key-satin-al/
  14. Y

Game garaj r9t 5060 ısınma sorunu

arkadaşlar bu üründe oyun veya turbo moda aldığımda aşırı ısındığı yani 90 dereceyi geçtiği için lag-drop-donma gibi durumlar yaşıyorum. yani böyle olacaksa bu modların olması çok saçma değil mi? bununasıl çözebilirim
Geri