Yigido637 isimli üyenin son içerikleri

1. Yigido637

Kıoxıa 960gb 2.5 SATA SSD Alınır mı? SATA 3.0

bugün elime ulaştı960gb modeli windows kurulu olmadan 894 gb. windows kuracaksan 35 gb gözden çıkar 859gb
  2. Yigido637

F/P Monitör Arıyorum Bütçe 5k (Birkaç Yüz Lira Üstüne Çıkabilirim)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-24-10-68c4gac4tk-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1263161962.html Aynı modeli kullanıyorum memnunum bu fiyata f/p monitör ips olmasıda bir artı.
  3. Yigido637

Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi

Ben kullanıyorum 3 aydır bir sıkıntısını görmedim. Bide renkler soluk değil ben memnunum.
  4. Yigido637

Sinyal Yok ama Kasa Çalışıyor

oyun oynamazsan idare eder gibi benim psu arızalandığında 1 ay oyun açmamıştım web de gezinmek sıkıntı çıkarmaz. psu lar ömrünün sonuna geldiğinde sadece kendisini değil direk sistemi bozar.
  5. Yigido637

11.5v olan değer yüksek ihtimal oyunda iken görülen en düşük değer olması lazım. eğer oyunda iken o değerde sürekli sabit kalmıyorsa gücü düşürerek bir miktar daha gidebilir ama 11.5v normal değil
  6. Yigido637

Kıoxıa 960gb 2.5 SATA SSD Alınır mı? SATA 3.0

abi ikinci ele hiç giresim yok pek güvenemiyorum depolama tarafında 1788173655 M2 slotlarım dolu.
  7. Yigido637

knk anakart kısmındaki 12V kısmı psu nun voltajını gösteriyor eğer oyunda iken bu değer 11.5v un altına düşüyorsa sorun psu da . pc boşta iken ve yükte iken değerleri atar mısın
  8. Yigido637

HWinfo indirip boştaki ve oyundaki 12V+ değerini atarmısın
  9. Yigido637

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bnl-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html ben bunu aldım DC to DC yapısı var 3 aydır kullanıyorum şuanlık ani kapanma veya voltaj düşüklüğü yok ama senin söylediklerinden corsair en iyisi
  10. Yigido637

monitörü pc ye bağladığın hdmi veya dp kablosu ısınınca sinyali kesiyor olabilir o değilse bence psu ömrünü tamamlamış
  11. Yigido637

benim psu 15 senelikti atmasam pc nin içinde patlayacaktı:ROFLMAO:
  12. Yigido637

aynen ilk pci soketi power good vermiyordu 2.soket pc yi açıyordu ama psu nun diğer bileşenleri yakmaması için hiç oyun testi yapmamıştım. 1788129064 kablo değilde diğer soket pc yi açıyordu
  13. Yigido637

Direk psu değiştirdim. Sorun çözüldü. Ben suçu psu ya atmamak için o kadar yöntem denedim ki psu yu zorlamaktan artık power good sinyalini bile alamıyordum. yani powerın gücü startı vermeye yetmiyordu seninkide ömrünün sonuna yaklaşmış gibii. Kaç yıllık sıfır mı almıştın?
Geri