yiğit alllp isimli üyenin son içerikleri

1. Y

AMD Driver yüklemiyor

valla kendiliğinden düzeldi
  2. Y

AMD Driver yüklemiyor

Merhaba pc yi sıfırladım ve amd driver kurucaktım rx6700 amd sitesinden giriyorum sitenin önerdiği ve aynı model driver ı seçiyorum fakat bu hatayı veriyor sebebi nedir
  3. Y

Rx 6700 ekran kartım var performans gün geçtükçe azalıyor

Arkada çalışan uygulamalarda sorun yok kapatıyorum
  4. Y

Tam Performans Veremeyen Ekran Kartı ?

merhaba bendede RX 6700 var aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildiniz mi bu AMD ekran kartlarında olan bir şey mi
  5. Y

Rx 6700 ekran kartım var performans gün geçtükçe azalıyor

Merhaba daha 2 ay önce yeni sistem topladım içinde Rx 6700 10 gb, ryzen 7 5800, 16GB ram, Asus b550m-K anakart, AQUA 240 ARGB 2 fanlı sıvı soğutma var ve fps değerleri 1 ay öncesinden çok farklı mesela R6 da normal ayarlarda 450-500 alırken şuan ortalama 250 alıyorum valorant'ta yine yüksekte...
  6. Y

CPU OVER TEMPERATURE ryzen 7 5800x

Arkadaşlar yeni pc topladım RX 6700XT / RYZEN 7 5800X VAR İLK BAŞLARDA BİR ŞEY OLMUYORDU DAHA SONRALARDA PC Yİ AÇARKEN FANLAR FULLENİYOR VE PC 5-10 SN SONRA KAPANIYODU BİR KAÇ KERE DENEYİNCE AÇILIYOR Fakat sizce sorun ne olabilir yardım ederseniz sevinirim işlemci temel 3.80 GHz ile çalışıyor...
  7. Y

Yeni sistemde "CPU over temperature error" hatası

Knk bendede aynısı oluyor ryzen 7 5800x var yeni aldım sendeki soğutmadan var ama bende bilgisayarı açarken oluyor fanlar fulleniyor sonra pc kapnıyo bir kaç kere deneyince açılıyo ama sorun ne bulamadım sen çözdün mü
Geri