fc25 te oyunu açıp ilk ekranı geçtikten sonra siyah ekran oluyor ve ses gelmesine rağmen oyun ekranı hiçbir şekilde gelmiyor. bu sorunu yaşayıp çözebilen biri bana yardım edebilir mi?
merhabalar 1 hafta önce arc b580 ekran kartı aldım sistemim ryzen 5 5500, sparkle arc b580 titan oc,msi mag b550m mortar, 32gb 3000mhz ram,msi mag 550w 80+ psu
sistemimin kötü veya yetersiz olduğunu düşünmüyorum ama XeSS desteklemeyen tüm oyunlarda hatta bazen XeSS destekleyen oyunlarda bile %1...
Bende aynı sorunu yaşıyorum ryzen 5 5500 ve daha bugün aldığım sparkle titan arc b580 ekran kartım ile bende hala çözümü bulamadım
1736199705
Re-size bar aktif olmasına rağmen yine performans düşük
ekran kartını yeni aldım ve internetten driver indirdikten sonra intel graphics software uyhulamasına giremiyorum driver ikonuna tıklayına internet sitesine atıyor ve sürücünüz güncel yazısı çıkıyor ama hiçbir şekide uygulamaya giremiyorum
arkadaşlar bilgilendirme bulamadım ea play 8 tl lik aylık ücretten deneme sürümü aldım ea fc24 için 10 saat deneme sürümü verdi yıllık üyeliğe geçersem sınırsız oynayabilirmiyim ona göre satın alıcam
Bilgisayarımı temizledim ekran kartını söktüm iyice zarar vermeden temizledim çok toplanmıştı sonra geri taktım pc de hiçbir sorun yok sadece ekran kartım hangi oyuna girersem gireyim %99 kullanımda 2500rpm de çalışıyor alt tab attığında bir anda fanların çalışması yavaşlıyor ve ekran kartı...