Hocam tabi oda var ama biri alırken o makineyi araştırması lazım biraz markası sağlamsa zaten böyle bir olay olmaz ama adam bedavadan biraz pahalıya bulduğu...
anakartı b serisi almanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum b650 çipset daha iyi diye biliyorum zaten o anakarta vereceğiniz paraya sağlam bir anakart...
Haklısınız hocam bütçe kısıtlı ama dediğim gibi 13 ve 14 arasında çok fark yok diyorlar o yüzden 14 e vereceği fazla parayla 13 bile alsa işine gelir diye...
Hocam konu açarsanız şu kadar bütçede 2. El pc toplama diye forumda yardım edecek arkadaşlar vardır bilgili olanlar işinizi görürmü bilmiyorum ama dediğim...
Bilmiyorum hocam konuya baktım ama bulamadım biri 4 tane link atmıştı victus 16 nın satıcı sıkıntı dediler omen 17 daha mantıklı dediler bende onu önerdim
Biliyorum hocam ama yinede fark yaratır yani eğer diğer 6000 cl30 daha düşük gecikmeli ram size mantıklı geldiyse onu alabilirsiniz 64 gb yaparım diyorsunuz...
Anakartınız ne kadar mhz destekliyor
1736705084
Gskil olanı destekliyorsa ben olsam onu alırdım pek bilmiyorum cl değeri çok fark eder mi? ama hem diğerlerine...
hocam çok haklısınız anakart çok sıkıntılı aslında benim anakartımın ekran kartını tutan çentiği kırıldı en fazla 5 liralık plastik bir parça ama yani kim...