Öncelikle selamlar, güncel indirimlerde Dale & Dawson Stationery Supplies ve Lockdown Protocol almayı planlıyorum. Artık rekabetçi oyun oynamak sıkmaya başladı ve arkadaşlar ile bu tarz takılmalık oyun arıyorum. Epic/Steam platform fark etmeksizin böyle oyun önerileriniz varsa hepsini...
Diğer konulara baktım, hiçbiri sorunumu çözemedi. DualSenseX uygulamasını indirdim, PlayStation'un uygulamasını da indirdim şarj hep 0'da kalıyor ve DualSenseX uygulamasında şarj oluyor gibi gözüküyor fakat 0'da kalıyor.
Bugün 5 saat PC'de orijinal Samsung kablosu ile şarj ettikten sonra...
Az önce aynı sorunu bende yaşadım. Pcden FC24 oynarken dualsense şarjı bitti ve şarja taktığım andan beri çift atlamaya başladı. Kabloyu çıkarttım ve sorun çözüldü, hiçbir dualsense uygulaması kullanmıyorum
Tekrardan merhabalar, kulaklığın mikrofonu telefonda çalışıyor fakat kulaklığı bilgisayara takınca mikrofonu görmüyor ve bilgisayarın kendi mikrofonunu kullanıyor, driver baktım da stereo için driver yok, nasıl çözerim bilgisi olan varsa söylerse çok memnun olurum
Kulaklık bugün elime geçti, sesi ve mikrofonu gayet iyi fakat çok ağır başımı ağrıtıyor, beklemeli miyim yoksa iade etmeli miyim? iade edersem hangi kulaklığı almalıyım?
https://www.itopya.com/corsair-void-elite-stereo-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u11304 Bunu almayı düşünüyorum fakat stereo ve surround arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, surround mu daha iyi stereo mu? cs oynamak için bunu almak mantıklı olur mu? veya bu kulaklık yerine öneriniz varsa...
acer nitro 5 serisinde de mux switch yok diye biliyorum yanlışsam aydınlat, bu arada mux switch kaldırmak istiyorsan harici bir ekrana bağlaman lazım, normal mobil 3060ın verdiği performansı alırsın
eğer HP Victustan bahsediyorsan iyi fakat dediğim gibi 3060ın performansını alamazsın. 20K Civarlarındaki 3060lı laptoplarda mux switch olmuyormuş anladığım kadarıyla, sanırım 26 bin ve üstü olan modellerde mux switch var yani 3060a o kadar para verip tam performans alamicaksan 3060ın bir anlamı...