Hayırlı günler arkadaşlar bi akıllı saat buldum samsung galaxy watch 6 44mm nisana kadar faturalı çiziği fln yok temiz cihaz yani 2900 fiyat istediler sizce Alınır mı? classic model değil düz model
Selamlar arkadaşlar uzun süre öne windows format atılmıştı şimdi windows etkinleştirin uyarısı veriyor internette satılan 100 tl ye fln keyler var ama pek işin içini bilmiyorum normal bildiğimiz windows pahalı olupda bu keyler neden 100 tl civarlarında haliyle ucuz oluyor destek olursanız...
tamam hocam o konuda bakarız ona sadece değermi diye takas edilirmi diye düşünüyorum
1768251976
biraz belki kullanabilirimde hocam yani almayı düşünüyordum
İyi günler arkadaşlar bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli satmak icin birisiyle 11 bine anlaştık alici arkadas 2 teklif sundu ya nakit 11 bin yada iphone 11 128 gb beyaz orijinal hatasız faturalı telefon teklif etti sizce hangisini tercih etmem gerek pil 75 orijinal
iyi günler bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli elden çıkarıp satmak istiyorum bi arkadaşımın samsung tab s9 fe tableti var takas teklifinde bulundu fakat arada kaldım sizce takas edilirmi