yigit2582 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ps4 slim termal macun önerisi

Hayırlı günler dilerim arkadaşlar ps4 slim icin etkili kaliteli bir termal macun öneriniz varmı
  2. Y

Ikinci el galaxy watch 6 Alınır mı? 44mm

Evet hocam 7 daha cok istediğim de ama yok 😅
  3. Y

Evet hocam doğru ama diğerlerinden o Özellikler yok açıkçası bide 2. El olduğu icin pil yipranmişmidir zaten pili cok giden bi saat degil
  4. Y

Hayırlı günler arkadaşlar bi akıllı saat buldum samsung galaxy watch 6 44mm nisana kadar faturalı çiziği fln yok temiz cihaz yani 2900 fiyat istediler sizce Alınır mı? classic model değil düz model
  5. Y

Windows wtkinleştirin uyarısı veriyor yardım edermisiniz

hocam Allah razı olsun sizde oldu çok teşekkür ederim sağolun
  6. Y

Windows wtkinleştirin uyarısı veriyor yardım edermisiniz

Selamlar arkadaşlar uzun süre öne windows format atılmıştı şimdi windows etkinleştirin uyarısı veriyor internette satılan 100 tl ye fln keyler var ama pek işin içini bilmiyorum normal bildiğimiz windows pahalı olupda bu keyler neden 100 tl civarlarında haliyle ucuz oluyor destek olursanız...
  7. Y

Iphone 11 ile logitech g29 vitesli takas olurmu

sordum hocam yokmuş garantisi kararsızım şimdi alayımmı 11 i
  8. Y

onemli ama nede olsa eski cihaz hocam
  9. Y

kutu yok fatura var garantiyi bilmiyorum oda yakın arkadaşından almış
  10. Y

tamam hocam o konuda bakarız ona sadece değermi diye takas edilirmi diye düşünüyorum 1768251976 biraz belki kullanabilirimde hocam yani almayı düşünüyordum
  11. Y

hocam ihtiyacım pek yok ama almayı düşünüyodum aslında biraz arada kaldım veyada alıp satabilirmiyim zarar etmeden
  12. Y

İyi günler arkadaşlar bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli satmak icin birisiyle 11 bine anlaştık alici arkadas 2 teklif sundu ya nakit 11 bin yada iphone 11 128 gb beyaz orijinal hatasız faturalı telefon teklif etti sizce hangisini tercih etmem gerek pil 75 orijinal
  13. Y

Tab s9 fe alınır mı?

evet haklısınız
  14. Y

Tab s9 fe alınır mı?

anladım hocam peki bir sebebi varmı
  15. Y

Tab s9 fe alınır mı?

iyi günler bende logitech g29 direksiyon seti var vitesli elden çıkarıp satmak istiyorum bi arkadaşımın samsung tab s9 fe tableti var takas teklifinde bulundu fakat arada kaldım sizce takas edilirmi
Geri