Yigit42 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri Kulaklık Seçimi Hakkında

Arkadaşlar selam, geçenki indirimden Steelseries Nova 7x sipariş ettim henüz elime ulaşmadı ancak aklımda Corsair Void V2 de vardı şarj süresi olarak V2 daha iyi görünüyor kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi V2 daha mı iyidir sizce?
  2. Y

Monitör için güç kablosu

Arkadaşlar selam, [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQML1A+27+Monitre+sahibim+gncel+g+kablosunda+temasszlk+var+deitirmek+isityorum+orijinal+veya+kaliteli+g+kablosu+nerisine+ihityacm+var+teekkrler.']Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27 Monitöre sahibim güncel güç kablosunda temassızlık var değiştirmek...
  3. Y

7500F İÇİN ekran kartı arıyorum

Ben 9070XT ile beraber kullanıyorum yaklaşık 7 aydır, herhangi bir çökme vesaire yaşamadım gayet güzel bir kombinasyon olur. (2k'da kullanıyorum)
  4. Y

Korku oyunumdan yeni goruntuler

Sana ne Bilader? Arkadaş onu mu sormuş ne gereksiz hareketleriniz var gerçekten.
  5. Y

Öneri Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

Merhabalar, yakın zamanda Taotronics 53 pro kullanıyordum fakat kayboldu onun yokluğunu aratmayacak kaliteli kulaklık arıyorum fiyat 5 bini geçmesin yeterli olur benim için teşekkürler şimdiden.
  6. Y

Aerocool AE P7P850 850W Full Modüler Güç Kaynağı 3345 TL

Bende 650 olanı vardı patladı, asla güvenmeyin bu psu'lara
  7. Y

Yardım 7500f orjinal mi yardım?

Bana pek orijinal gibi gelmedi (içime doğdu)
  8. Y

Ekran kartı gücü kullanmıyor

Selam herkese, yakın zamanda 9070 xt aldım 5 7500 F ile kullanıyorum 32 GB ram ile beraber genelde oyunlarda 300 W ortalama bir tüketimi var ve GPU kullanımı 99 civarlarında fakat Star Citizen'e girdiğimde GPU kullanımı 75 civarında ve güç tüketimi 150 W yi geçmiyor normal gelmedi bana ki fps...
  9. Y

600 Watt çeken 9070 XT normal mi?

Buradaki insanların tavsiyesi ile Vita aldım gayet memnunum ben de
  10. Y

Gigabyte 9070xt furmark test sonucu

Bende Pulse modeli var maksimum 58'i görebildim
  11. Y

Çözüldü✓ Güç kaynağım yeterli mi ?

Amd kendi sitesinde 750 W öneriyor 9070 XT için, fazlasıyla yetecektir.
  12. Y

RX 9070 XT sistem topluyorum

Benim tahminim 34 bine falan gelir Pulse modeli ki benim aldığım model o, gayet güzel bir model hem ısınmıyor hem coil whine yok.
  13. Y

RX 9070 XT sistem topluyorum

Vatan' ayakın zamanda gelir XT stokları ben oradan aldım.
  14. Y

Yardım Hangi Psu Daha İyi? msi mi thermaltake mi?

Gayet iyi marka ürün de çok iyi fakat aciliyetiniz varsa alabilirsiniz değilse indirim beklenir geçen Thermaltake 850 W Beyaz PSU yu 5 bine sattı Vatan Bilgisayar
  15. Y

Yardım Hangi Psu Daha İyi? msi mi thermaltake mi?

Ben bizzat kullanıyorum 850 W gold olanını çok kaliteli mal kötüleyenigörmedim daha önce
Geri