yiğit83 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Honor Pad 10 Alınır mı?

Benim amaçlarım 1Dışarıya laptop gibi rahatça taşımak bende victus laptop var ama rahat tasinilamiyor ve bataryası okadar iyi değil yani dışarda rahat kullanmak için laptop gibi 2 ders çalışmak ama kalem önemli değil şimdilik genelde notlarına deftere alırım ama klavye önemli 3 yapay zeka...
  2. Y

Honor Pad 10 Mu Tab S10 Fe 8/128 mi

Daha pahalı ama
  3. Y

Laptop var zaten gaming ama taşımak için tablet
  4. Y

uygulamalrı aktaramıyoruz ama
  5. Y

anladım teşekkürler ama 128 yeterlimi 4 5 sene
  6. Y

ama klavye yok oda önemli
  7. Y

Kalem çok kullanmam
  8. Y

2 3 ay sonra tablet alabilirim belki laptp işimi görmezse ama aklımda bu iki model arasında kaldım önceliklerim 1taşınabilir laptop olması kütüphaneye fln götürürüm ve klavyeli olması 2 yazılım optimizasyonu desteği ve uzun kullanım(4 5 sene)samsung 7 sene alcak honorda artık gelişti güncellemde...
  9. Y

Eski Müfredata Göre Hazırlanmış Kitaplarla Maarif Modeli Çalışılır mı?

Şu an yaz tatilinde olduğum için köydeyim. İlçeye gittiğimde fizik, kimya, biyoloji, matematik, Türkçe ve paragraf kitapları aldım. Ancak aldığım kitaplar Maarif Modeli'ne göre hazırlanmış değil, eski müfredata göre. Merak ettiğim şu: Bu kitaplardaki maarif modelde olan konuları sadece eksiksiz...
  10. Y

S25 mi Bataryası Daha İyi Gm 22 Pro Mu

Birde snapragon işlemcisi
  11. Y

GM 22 pro general mobile 1783759355 Nedenki
  12. Y

Şuanda GM 22 pro kullanıyorum ama 2 3 aya s25 e gecicem bazı kişiler s25 in bataryasının az gittiğini söylemiş benim için 1 gün gitsin yeter 6000 7000 mah olmasına gerek yok ama bataryası az gittiğini söyleyen kullanıcılar var benim sorum GM 22 pro mu daha uzun gider s25 mi GM 22 pro kadar...
  13. Y

Hp Victus Laptopum Fanından Sürtünme Sesi Geliyor Sorun Yaratırmı

hp victus 16 kullanıyorum yaklaşık birkaç aydır bu sorun var ama dün termal macunu yeniledim fanları temizledim biraz artıı sorun yaratırmı
  14. Y

S25 Fe mi Poco F8 Pro Mu

Önem verdiğim şeyler işletim sistemi optimizasyonlari sosyal medya da çok ısınmamasi servis ve parça desteği ekran ve en az 4 5 sene kullanmak
  15. Y

Xioami 15t mi s25 fe mi

iki telefondan birisini mayıs haziran gibi alcam ama karasızım telefonda öenm verdiğim şeyler yazılım işlemci ram batarya şarj hızı yani nerdeyse her şey ha birde yapay zeka aklımda takılanlar samsungta exynos işlemci var kimisi diyor çok ısınıyor kimisi az ben ısınma istemem işlemcide en az 4...
Geri