Benim amaçlarım
1Dışarıya laptop gibi rahatça taşımak bende victus laptop var ama rahat tasinilamiyor ve bataryası okadar iyi değil yani dışarda rahat kullanmak için laptop gibi
2 ders çalışmak ama kalem önemli değil şimdilik genelde notlarına deftere alırım ama klavye önemli
3 yapay zeka...
2 3 ay sonra tablet alabilirim belki laptp işimi görmezse ama aklımda bu iki model arasında kaldım önceliklerim 1taşınabilir laptop olması kütüphaneye fln götürürüm ve klavyeli olması 2 yazılım optimizasyonu desteği ve uzun kullanım(4 5 sene)samsung 7 sene alcak honorda artık gelişti güncellemde...
Şu an yaz tatilinde olduğum için köydeyim. İlçeye gittiğimde fizik, kimya, biyoloji, matematik, Türkçe ve paragraf kitapları aldım. Ancak aldığım kitaplar Maarif Modeli'ne göre hazırlanmış değil, eski müfredata göre.
Merak ettiğim şu: Bu kitaplardaki maarif modelde olan konuları sadece eksiksiz...
Şuanda GM 22 pro kullanıyorum ama 2 3 aya s25 e gecicem bazı kişiler s25 in bataryasının az gittiğini söylemiş benim için 1 gün gitsin yeter 6000 7000 mah olmasına gerek yok ama bataryası az gittiğini söyleyen kullanıcılar var benim sorum GM 22 pro mu daha uzun gider s25 mi GM 22 pro kadar...
iki telefondan birisini mayıs haziran gibi alcam ama karasızım telefonda öenm verdiğim şeyler yazılım işlemci ram batarya şarj hızı yani nerdeyse her şey ha birde yapay zeka
aklımda takılanlar samsungta exynos işlemci var kimisi diyor çok ısınıyor kimisi az ben ısınma istemem işlemcide en az 4...