yigit_0 isimli üyenin son içerikleri

1. yigit_0

Otomatik ehliyetten manuele geçiş

vaar hocam annem süremiyor dediğim gibi manuel araç yüksek ihtimal hiçbir zaman manuel aracımız olmicak ama işte dasak geçmesin mıllet diye gidip inadına manuel alasım var
  2. yigit_0

daha kötüsü aga valla otomatik ehliyet var diye yemediğimiz gay damgası kalmadı 1760448221 doğru diyosunuz
  3. yigit_0

otomatik hocam zaten alma sebebim o annem manuel araç kullanamıyor o yüzden otomatik alıyoruz aracı hep ama işte mobing yiyorum sırf otomatik ehliyetim var diye
  4. yigit_0

biraderim bak üstte banada mantıklı geldi diyorum zaten ama türkiyede otomatik ehliyet alınca insanların sana karşı olan tavrı değişiyor söyledim üstte dalga geçiyor sırf otomatik aldık diye yapmışız bi hata telafi etmek istiyorum zaten
  5. yigit_0

ne alaka lan naptık olum pişmanım işte otomatik aldığıma soruyorum tekrar manuel yazılayım mı diye 1760445637 erkeklik manuel ehliyet ile mi oluyor :D
  6. yigit_0

2 ay önce akrabalarım ve ailemin teşvikleri ile otomatik ehliyete yazılmak gibi bir hata yaptım artık manuel araç mı kaldı gibi şeyler söylediler banada mantıklı geldi. geçen hafta aldım ehliyeti ama biraz arkadaş ortamı ve araştırınca otomatik ehliyet almayı kendime yakıştıramadım çünkü...
  7. yigit_0

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

yaptım hocam geldi eywallah konu sahibine
  8. yigit_0

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

hocam bunu sadece iyzico sanal kart ile mi ödemek zorundayız yoksa herhangi bir kartta olur mu
  9. yigit_0

.

17 17
  10. yigit_0

.

..k
  11. yigit_0

.

.........k
  12. yigit_0

Rdr 2 kaç saatte iner ?

tahmini 4mbs ile indiriyosundur 9 10 saat sürer gibi
  13. yigit_0

baggy,kargo pantalon önerisi

aksesuarix güzelmiş teşekkürler
  14. yigit_0

baggy,kargo pantalon önerisi

bildiğiniz güzel bir site yada pantalon varmı yada önerebileceğiniz çok pahalı olmasın max 600tl verebilirim
  15. yigit_0

14 Yaşında 160 Boy Uzar mı?

uzar çok stres yapma daha 14 sün
Geri