Araç için 16cm kolon almak istiyorum bass ı iyi olsun bu işlerde deneyimim pek yok önerisi olan var mı bütçe 3000-3500 arası , pioneer ts-a1678s gözüme yatmıştı bass performansı kötü gibi bir kaç yorum okudum deneyimli insanlar yazarsa sevinirim amfide alıcam 4x70 4ohm
Laptopuma sıvı metal uygulamak istiyorum sizce conductonaut mu yoksa ıce dragon pulwark mı almalıyım yada başka bir önerisi olan olursa sevinirim. rica ediyorum kullananlar kullanmadan önceki vs sonraki halini yazarsa sevinirim. Şu anda Themal grizzly aeronaut daha yeni uyguladım 90 dereceden 80...
Xbox s aldım bilgisayarımdaki xbox hesabımda forza 5 vardı . Hesabı konsola girince forza 5 geldi yükledim ama hiçbir şekilde online oynayamıyorum online a tıklayınca gamepass menüsüne atıyor gamepass almamı istiyor sizce neden böyle konsol sürümü farklımı tekrardan
mı satın almalımıyım ?
Virüs yemiş olabilirmisin ? görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakmanı öneririm eğer işlemci arkada fazla program açık olmamasına rağmen çok kullanılıyorsa virüs kapmış olabilirsin
Öncelikle merhaba , Acer nito 5 an 515-44 model laptopa sahibin 1650ti ve r5 4600h var laptopa custom bios kurmayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa yardım ederse iyi olur bu arada ben custom bios aradım benim pc ye yok AN515-43 e falan var ama nasıl olur bilemiyorum...
Merhaba öncelikle , bende laptop kullanıyorum senin dediğin soruna benzer bi sorunla karşılaştım bende kulaklıktan hiç ses gitmemeye başlamıştı sebebi laptoplardaki ses kartının berbat oluşu 200 tl civari bir fiyata usb ses kartı alarak sorunumu çözdüm arkadaşlarım şu anda sesimden gayet memnun...
Evet elimde sakatlık vardı hatta bandajı sökeli 2 hafta falan oldu makineye vurunca çok az bi şişlik ve morarma oluyor ama ağrı pek olmuyor bence hızlı vurucam diye düzgün vuramıyorum
Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı olabilirseniz...
Gtx 1650ti R5 4600h işlemci ve ekran kartı bulunan laptopa sahibim youtubede videoları var adamlar ortalama ayarlarda 8gb ram ile 45 50 fps ile video kayıt uygulamaları açık olmasına rağmen sabit oynuyor bende arkadaşlarla oynamak için aldım ama oyuna giriyorum helikopter kısmını atlıyorum adam...
Dostum kesinlikle anadolu lisesine gitme pişman olursun 300 puan alıp ATP olarak bi meslek lisesine git anadolu lisesiyle aynı dersleri görüyorsun meslek dersleri ekstra ama bak sakın AMP ye gitme ATP puanlı bölüm oluyor hem kültür dersleri hemde meslek derslerini alıyorsun üniversite sınavına...
300 mbps yazıyor zaten baktım şimdi bence alma wifi 4 diyo daha iyisini alabilirsin
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg3625-t50b-1200-mbps-vdsl2-fiyati,873225930.html
bu modemi alabilirsen baya iyi bi modem adsl-vdsl ve fiber modem olarak işni görür 1200mbps ye kadar destekliyor...
Acer Nitro 5 AN515-44 Model laptop'umu overclock yaptım . Bu modele overclock yapan bulamadım okuduğum forumlardan yola çıkarak en sağlıklı şekilde yapmaya çalıştım . Overclocksuz hali ve Overclocklu hali arasında bi 15-20 fps far var bide full ayarlarda gta5'i 50 fpsde oynatıyo normalde...