Yiğit_Emre isimli üyenin son etkinliği

• Yiğit_Emre
    Yiğit_Emre, FAZEON MONİTÖRLER ALINIR MI ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bence AOC alacaksan bi buna bakmalısın https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g4ha-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1074608700.html
  • Yiğit_Emre
    Belirgin bir yerde var. Haklısın değişim istesem iyi olurdu benim için. O zamanda monitör ihtiyacım vardı evdeki ile görüntü bile alamadığımdan göndermek...
  • Yiğit_Emre
    İşte ben de o yüzden kararsızım kağıt üstünde sitede yazan verilere baktığımda çok iyi 240HZ 0.5ms bu fiyatta bu özellikler çok çok iyi ama önemli olan...
  • Yiğit_Emre
    ışık sızması çok belirgin mi yada neden geri göndermedin ki 3 yıl garantisi yok mu
  • Yiğit_Emre
    çok karasız kaldım sen bu fotoğrafını eklediğim monitörümü yan ekran olarak kullanıyorsun
  • Yiğit_Emre
    Bi arkadaşım asus tuflar kötü yani kaliteli değil ghosting fln yapar demişti eğer fazeon için yazdığım ghosting, yırtılma, ışık sızması gibi sorunlar ve en...
  • Yiğit_Emre
    çok bütçem yok 200hz üstü 0.5 veya 1ms monitör ne önerirsin ?
  • Yiğit_Emre
    Yiğit_Emre, Monitör kategorisinde FAZEON MONİTÖRLER ALINIR MI ? başlıklı bir konu açtı.
    Merhaba, Fazeon yeni bir marka olduğu için bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-bu ürünü aldığımda monitörde herhangi bir sorun çıktığı zaman bir...
    • 1760726004608.webp
    • görsel_2025-10-17_213349911.webp
Geri