Yiğit_Emre isimli üyenin son içerikleri

1. Y

FAZEON MONİTÖRLER ALINIR MI ?

daha önce hiç kullanmadım o yüzden panel konusunda bişey diyemem ama AOC iyi bir marka o markayı istiyorsan uygun bi model 1760729617 evet kötü duruyor hani duruşu önemli değil ama veridğimiz paranın karşılığı olmadığı için sıkıntı oluyor
  2. Y

bence AOC alacaksan bi buna bakmalısın https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g4ha-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1074608700.html
  3. Y

İşte ben de o yüzden kararsızım kağıt üstünde sitede yazan verilere baktığımda çok iyi 240HZ 0.5ms bu fiyatta bu özellikler çok çok iyi ama önemli olan bunları yapabiliyor mu gerçek mi veya bir sorun oluştuğu zaman garantisi var mı yetkili servisi var mı birisi benimle ilgilenecek mi sıkıntısı...
  4. Y

ışık sızması çok belirgin mi yada neden geri göndermedin ki 3 yıl garantisi yok mu
  5. Y

çok karasız kaldım sen bu fotoğrafını eklediğim monitörümü yan ekran olarak kullanıyorsun
  6. Y

Bi arkadaşım asus tuflar kötü yani kaliteli değil ghosting fln yapar demişti eğer fazeon için yazdığım ghosting, yırtılma, ışık sızması gibi sorunlar ve en az 3 yıl götürebilecek bir monitör ise hemen alırım
  7. Y

çok bütçem yok 200hz üstü 0.5 veya 1ms monitör ne önerirsin ?
  8. Y

Merhaba, Fazeon yeni bir marka olduğu için bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. 1-bu ürünü aldığımda monitörde herhangi bir sorun çıktığı zaman bir muhatap bulabilecek miyim yetkili bir servisi var mı tamir ve onarımı yapacaklar mı ? 2-monitörü aldığımda zamanla bu zaman bir yıl veya...
Geri