merhabalar valorant vp satın alacağım bugüne kadar pindirim üzerinden alım yapıyordum sitelere bakarken ''Oyun Dinar'' adında bi site gördüm orda vp ler çok ucuz
piyasanın en ucuzu olarak bilinen pindirimde bile 2925 vp 800tl iken oyun dinar da 500 tl sizce neden bu kadar ucuz güvenilir mi...
8-9 yıl götürsün demiş android telefonlar max4-5 yıl sonra allaha emanet diyip kafayı yiyorlar donmaya başlıyor
Örneğin iPhone 12 ve Samsung Galaxy S 20’de 2020 yılında çıktılar şu an iPhone 12 ticareti dönen alınan satılan ve aktif olarak kullanılan bir telefon çünkü halen daha performansı...
dynamic island İsteğin yoksa ayrıca apple’nin yapay zekaların da kullanmak istiyorsan iPhone 16e modeline bakabilirsin
Eksileri şunlar= bir kamerası var, eski kasa tasarımı, dynamic island yok
Artıları= Apple’ın en son model güçlü işlemcilerinden biri (A18) ve Yapay zeka desteği ayrıca 48MP...
eğer bilginiz varsa şu konuda da yardımcı olursanız sevinirim şu an Valorant'a girdiğimde VAN9003 hatası alıyorum araştırdığımda Windows 10'dan Windows 11'e geçtiğim için bu hatanın yaşandığını 1. adım olarak Windows'tan ayarlar kısmından güncelleştirmeleri denetle kısmında en son sürüme...
evet ekran kartına bağlı
1778347827
Ayrıca eğer bilginiz varsa şu konuda da yardımcı olursanız sevinirim şu an Valorant'a girdiğimde VAN9003 hatası alıyorum araştırdığımda Windows 10'dan Windows 11'e geçtiğim için bu hatanın yaşandığını 1. adım olarak Windows'tan ayarlar kısmından...
Merhaba.
Benim problemim şu bilgisayarım normal çalışırken ve ben kullanırken aniden monitör 10-20 saniye kadar donuyor sonra siyah ekran geliyor klavyenin mouse‘un monitörün ışığı hepsi kesiliyor ama Kasam'ın ışığı halen yanmaya devam ediyor ve kasa kapanmıyor kapatmak için mecburen fişi...
Masama 90x50 tam olarak oluyor çünkü masamı ölçtüm 95x55 falandı galiba o yüzden 90x50 tam uyuyor ama baktığım kadarıyla piyasada hiç yok o boyutta, bende mecburen 90x40 bakmaya başladım.
Rekabetçi oyunlar oynuyorum (valo/cs) bana buna uygun kaliteli (kayma olayı,tutuşu fln) iyi olan...