Şimdi diyelim ki ben ön 3 taraftaki fanı söktüm ve bu sıvı soğutmayı oraya yerleştirdim diğer 2 tane fanı da yukarı tarafa yerleştirdim kasa sirkülasyonu nasıl olur içeride ısınma falan olur mu ekran kartına falan sıkıntı çıkartır mı?
1680970136
İnternette çok ısındığına iyi bir soğutmaya...
amd ryzen 7 5800x3d işlemci satın aldım onun için kullanacağım yeterli olur mu h100 sence?
1680969416
Bir de şimdi ön taraftaki 3 fan sistemini söküp bu sıvı soğutmayı oraya taksam öndeki söktüğüm 3 fanında 2 sini yukarıya taksam nasıl olur?
ICUE 4000X corsair kasam var ve Corsair in h150 sıvı soğtumasını alma kararı aldım fakat kasaya sanırım tam olmayacak öndeki fanları sökersem anca onun yerine oturuyormuş bunun yerine corsair h100 alsam 2 fanlı model olanı o tam olur mu bilen var mı veya öndeki fankları söker sıvı soğutucunun...
Bu olaya benzer bir olayı itopya'da yaşadım kamera almıştım ve 3 kere bozuk kamerayı tekrar gönderdiler en sonunda 3 4 ayın bitiminde para iademi daha yeni alabiliyorum şirketlerde böyle problemler olabiliyor bence.
merhaba bir işlemci almayı planlıyorum fiyat araştırması yaparken bir şey farkettim ve garibime geldi itopya satılan aynı işlemci ile amazonda satılan aynı işlemci arasında 1000 tl fark var bu normal midir? Sahte ürün çıkma ihtimali var mıdır...
Ram alacağım 64 gb lık ve çok fazla edit render gibi işlerle uğraşıyorum ağır projelerde bu iki mhz arasında nerde 1 2 k bir para farkı var sizce değer mi bu miktarı vermeye yoksa gerek yok mu?
sisten ryzen 7 5800x3d ||| RTX 2060
bu kart ile benim almak istediğim kart arasında 1000 tl fark var aradaki farka değer mi?
1678726564
amazonda biraz daha uyguna buldum aynısı sanırım demi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08MPZ14FY/ref=ewc_pr_img_5?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
sıvı soğutucu almayı planlıyorum bu problemi çözer mi peki?
1677845850
GIGABYTE B550M DS3H AMD B550 Soket AM4 DDR4 4733MHz (O.C.) M.2 Anakart
bu iyi midir acaba?