yigitdgn isimli üyenin son içerikleri

1. yigitdgn

Yardım Krank kırmıs motor alınır mı?

Düsünücem hocam sağolun tesekkür ederim
  2. yigitdgn

Valla hocam bendr ilk basta drift düsünüyodum sonra tvsye kaydı aklım sonra pcxe eb son ns aldım ns aldıktan sonrs diğer hepsini deneyimleme şansım oldu benelli falanda bugün denedim hatta sürüs acısından en rahatı ns bide sıkıntı cıkmıyor tvs de güzel ama diğerlerine nazaran kronikleri varmıs ama
  3. yigitdgn

Hocam valla kararsiz kaldim ama size tavsiyem tvs almayin bence cok sorunlu diyor arkadaslarım aldıklarına pisman ben nste bi sorun yasamadim anasını aglatmama ragmen ns tavsiye ederim
  4. yigitdgn

Hocam bende motor kullanıyorum parca isinden cok anlamadigim icin tereddütte kaldım kimisi diyor değiş kimisi diyor o topa girme ne yapacagimi anlamadim
  5. yigitdgn

Ben pulsar ns125 kullanıyorum arkadaşımda xmax 125 var suikast kasa gel takas yapalım dedi 14000 kmde 2019 model krank sesi geliyordu dedi motoru yamaha yetkilisi bayisine götürdüm 25k masrafı var normalde üstüne para isterim dedi masrafını sen karsılarsan takası yapariz dedi sizce ne yapmaliyim...
  6. yigitdgn

Yardım Gta 5 eve girme animasyonu kapatma

Arkadaşlar gta 5 de eve girerkenki animasyonu kapatmak istiyorum nasıl kapatabilirim animasyon olunca 2 saat girmiyor
  7. yigitdgn

Kasadaki sönmeyen ışıklar ve elektrik iletim

ben erp ayarını açarken enable s4+s5 bide sadece enable s5 var ikisinide seçip denedim hala ışıklar yanıyor anakartım asus b450m k II
  8. yigitdgn

erp ayarı açmama rağmen ışıklar yanıyor

merhaba arkadaşlar biostan erp ayarını aktif etmeme rağmen pc kapalı durumdayken yine kulaklığın ışıkları yanıyor klavye ve mouse a basınca ışıkları yanıyor ve sönmüyor anakartım asus b450m k II başka bir ayar yapmalımıyım
  9. yigitdgn

IOS iphone xs alınır mı?

arkadaşlar iphone xs günümüzde alınılırmı sıfırı zaten yok ama 6 7 k bandında ikinci el temiz alınır mı?
  10. yigitdgn

EV İÇİN 5+1 SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

merhaba bende hopörlör arıyorum 1000m2 kare spor salonumuz için önerebileceğiniz kolon hopörlör vb ses sistemi vs varmı
  11. yigitdgn

6-7k arası iş bilgisayarı önerisi

Masaüstü tercih etmiyor dışarı da çıkacağı için güzel m2 li laptop araştırıyorum bende 1665175944 Lenavo v15 g2 düşünüyorum
  12. yigitdgn

6-7k arası iş bilgisayarı önerisi

Arkadaşlar arkadaşım 6 7k civarlarında laptop arıyor bildiğiniz güzel bir model varsa paylaşabilirmisiniz
  13. yigitdgn

Ekran kartı kırmızı ışık yanıyor

Ekran kartı soketinin taraflarında güç koruma ışığı var o da olabilir belki
  14. yigitdgn

İtopyadan satılan hazır sistem alınır mı

öyle yapın o zmn sistem şuanki haliyle de güzel ztn çok depolamayı dert etmezseniz çok oyun yüklemezseniz götürür sizi
  15. yigitdgn

İtopyadan satılan hazır sistem alınır mı

alınır fakat anakart modeli değiştirilip bide m2 ssd takılsa daha iyi olur şuanki halide iyi ama
Geri