Valla hocam bendr ilk basta drift düsünüyodum sonra tvsye kaydı aklım sonra pcxe eb son ns aldım ns aldıktan sonrs diğer hepsini deneyimleme şansım oldu benelli falanda bugün denedim hatta sürüs acısından en rahatı ns bide sıkıntı cıkmıyor tvs de güzel ama diğerlerine nazaran kronikleri varmıs ama
Hocam valla kararsiz kaldim ama size tavsiyem tvs almayin bence cok sorunlu diyor arkadaslarım aldıklarına pisman ben nste bi sorun yasamadim anasını aglatmama ragmen ns tavsiye ederim
Hocam bende motor kullanıyorum parca isinden cok anlamadigim icin tereddütte kaldım kimisi diyor değiş kimisi diyor o topa girme ne yapacagimi anlamadim
Ben pulsar ns125 kullanıyorum arkadaşımda xmax 125 var suikast kasa gel takas yapalım dedi 14000 kmde 2019 model krank sesi geliyordu dedi motoru yamaha yetkilisi bayisine götürdüm 25k masrafı var normalde üstüne para isterim dedi masrafını sen karsılarsan takası yapariz dedi sizce ne yapmaliyim...
merhaba arkadaşlar biostan erp ayarını aktif etmeme rağmen pc kapalı durumdayken yine kulaklığın ışıkları yanıyor klavye ve mouse a basınca ışıkları yanıyor ve sönmüyor anakartım asus b450m k II başka bir ayar yapmalımıyım