YigitE isimli üyenin son içerikleri

1. YigitE

G29, PS5 ile uyumlu mu?

2.el G29 alacağım PS5 ile uyumlu mu? Bazı yerler belirtmemiş ya da eski üretimler mi uyumlu değil anlamadım. Almadan önce uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
  2. YigitE

8.500TL'ye 2.el vites dahil G29 alınır mı?

Bir siteden pazarlıkla 8.5K'ya vitesli 2. el G29 buldum. Alınır mı, yoksa alabileceğim 2. el ya da sıfır daha iyi bir alternatif var mı?
  3. YigitE

700TL bluetoothlu kulak içi kulaklık önerisi

Müzik dinlemek amaçlı kulak içi kulaklık arıyorum bütçeme göre önerebileceğiniz var mı?
  4. YigitE

2000TL halı saha krampon önerisi

2000TL'ye kadar halı saha kramponu önerir misiniz?
  5. YigitE

Nasıl mantıklı birikim yapabilirim? (nakit, kripto, altın vs.)

İki kişi ortak bir hesapta küçük miktarlarla birikim yaparak, birkaç yıl içinde iyi bir birikim yapmayı düşünüyoruz. Bu süreçte hem paramızın değerini korumak hem de en mantıklı birikim için nasıl bir yol izlemeliyiz? Birikimi kripto, altın veya para hesabı olarak hangisini hangi banka veya...
  6. YigitE

🔥İyzico İle Ödemelerde %10 İndirim🔥

2 - 2.5K civarı indirimle alınabilecek bi klavye var mı
  7. YigitE

7000TL Monitör Önerisi

en düşük 9000tl gözüküyor
  8. YigitE

2000 TL mekanik klavye önerisi

Arada bir Valorant oynuyorum onun dışında oyun oynamıyorum. Bütçeme göre önerebileceğiniz sessiz mekanik klavye var mı?
  9. YigitE

7000TL Monitör Önerisi

Alabileceğim en iyi monitörü önerir misiniz? Bütçeme uygunsa 2K 180Hz 1ms IPS ekran gibi özellikler arıyorum fakat 2K olması şart değil.
  10. YigitE

Monitörüm ne kadar eder? (AOC 24G2U)

Bende ufaktan baktım fakat fiyatlar şişirilmiş gibi gelmişti teşekkürler.
  11. YigitE

Monitörüm ne kadar eder? (AOC 24G2U)

AOC 24G2U model bir monitörüm var. Ölü piksel, kırık veya herhangi bir kusuru yok, fakat garantisi bitti. Ne kadar eder? Özellikleri: 144 Hz, IPS Ekran, 1920x1080 çözünürlük, 24 inç, 1ms.
  12. YigitE

Kiz arkdasim için 14 subat hediyesi onerisi

Takı seviyorsa 1.479a Pandora'da bir kaç yüzük var onlara bakabilirsin.
  13. YigitE

2500TL Mekanik Klavye Önerisi

Teşekkürler öneri için.
  14. YigitE

Sadece günde 2-3 maç Valorant oynuyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok. AKKO 5075B ile MAD68 arasında hangisini tercih etmeliyim?
  15. YigitE

Teşekkür ederim, Madlions MAD68 nasıldır bilginiz var mı?
Geri