yigitern isimli üyenin son içerikleri

1. yigitern

Forza Horizon 5 AFK Showcase Sahneler

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için video bitince sizlerle de paylaşmak isterim 😇
  2. yigitern

Tam olarak aradığım tarza çok teşekkür ederim <3
  3. yigitern

Cevabın için çok teşekkür ederim fakat benim bahsettiğim video Forza'nın / NFS Unbound'un / The Crew'in oyuna ait afk bıraktığın zaman devreye giren sinematikleri tıpkı bu şekilde.Bu video biraz kötü fakat olayı anlaman için bunu atabilirim https://www.youtube.com/shorts/NfxNOMIUNFc 1737641171...
  4. yigitern

Mutlaka yolum düşerse çok isterim contact'ta kalabiliriz bu konu hakkında :)
  5. yigitern

farklı bir araç elbette olur sadece kurgu tekiniğini incelemem gerekiyor biraz çünkü eskiden oynadığım kadarıyla gerçekten çok başarılı bir işti yaptıkları ve şu anda aklımdaki fikirle birebir uyuşuyorlar
  6. yigitern

maalesef çıkmıyor :)
  7. yigitern

Merhaba! Bir kurgu ödevim var ve bu kurgu ödevimde Türkiyede satışına yeni başlanmış Honda CBR 500 R hakkında bir video çekeceğim. Bu videoda Forza Horizon 5 oyununda arabanızı showroom'a getirip bir süre afk bıraktıktan sonra karşınıza çıkan showcaseler gibi olacak ve ilham almak için bunları...
  8. yigitern

Acer a515-57-59vs Marka Laptop İçin Ram

Ram konusunda genelleme yapmak yanlış olur işlemci ve anakart’a göre seçmek gerekir fakat ben anlamıyorum laptoplardan pek
  9. yigitern

Acer a515-57-59vs Marka Laptop İçin Ram

4x2 olmak üzere 8gb Ram'ım var ve 16 + 4 yapmak istiyorum 20gb olması için hangi ram'ı almam gerek
  10. yigitern

İnstagram Dm Kutusu Yardım

fakat bu herkeste çıkmıyor sadece benim hesabımda çıkıyor
  11. yigitern

İnstagram Dm Kutusu Yardım

2-3 Gün önce arkadaşım bana dm atmak için dm kutuma girdiğinde böyle bir uyarı ile karşılaştı fakat instagram hesabımda o kadar fazla takip attığım bir insan bulunmamakta zaten 150 takip ettigim 150 de takipcim var insanlara istek attığım zaman "gözden geçir" butonu çıkmıyorda fakat dm kutuma...
  12. yigitern

Öneri 26-30k Arası QHD LAPTOP Önerisi

@soul hemen iptal edip buna geçebilirim üstad :D bana iyi geldi ama sende bi bak
  13. yigitern

23 24k bandında isteklerimi karşılıyor mu evet gerisi senin verebileceğin bir karar değil :) bilgin olmayan konulara yazmassan sevinirim 1708189764 ac acer nitro beni en cok tatmin eden model diyebilirim asus tuf da ilgimi cekmisti fakat 8 gb ram yetmeyebilir gibi geliyor ilgin için teşekkür...
  14. yigitern

Evet QHD Olma zorunluluğu yok ekran kalitesi işimde çok önemli benim işimde o yüzden kaliteli ekran istiyorum
  15. yigitern

@soul bunada bakabilrmisin üstad müsait olunca
Geri