Cevabın için çok teşekkür ederim fakat benim bahsettiğim video Forza'nın / NFS Unbound'un / The Crew'in oyuna ait afk bıraktığın zaman devreye giren sinematikleri tıpkı bu şekilde.Bu video biraz kötü fakat olayı anlaman için bunu atabilirim
https://www.youtube.com/shorts/NfxNOMIUNFc
1737641171...
farklı bir araç elbette olur sadece kurgu tekiniğini incelemem gerekiyor biraz çünkü eskiden oynadığım kadarıyla gerçekten çok başarılı bir işti yaptıkları ve şu anda aklımdaki fikirle birebir uyuşuyorlar
Merhaba!
Bir kurgu ödevim var ve bu kurgu ödevimde Türkiyede satışına yeni başlanmış Honda CBR 500 R hakkında bir video çekeceğim. Bu videoda Forza Horizon 5 oyununda arabanızı showroom'a getirip bir süre afk bıraktıktan sonra karşınıza çıkan showcaseler gibi olacak ve ilham almak için bunları...
2-3 Gün önce arkadaşım bana dm atmak için dm kutuma girdiğinde böyle bir uyarı ile karşılaştı fakat instagram hesabımda o kadar fazla takip attığım bir insan bulunmamakta zaten 150 takip ettigim 150 de takipcim var insanlara istek attığım zaman "gözden geçir" butonu çıkmıyorda fakat dm kutuma...
23 24k bandında isteklerimi karşılıyor mu evet gerisi senin verebileceğin bir karar değil :) bilgin olmayan konulara yazmassan sevinirim
1708189764
ac
acer nitro beni en cok tatmin eden model diyebilirim asus tuf da ilgimi cekmisti fakat 8 gb ram yetmeyebilir gibi geliyor ilgin için teşekkür...